Hyppää sisältöön
RaparperihilloTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Raparperihillo

  • Annosmäärä1 annos
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Perinteinen itse tehty raparperihillo on ihana kirpeänmakea kaveri jogurtille, jäätelölle tai letuille. Helppo raparperihillo toimii myös kakkujen täytteenä.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

1 annos

Ravintosisältö

  • Energia
    983 kJ / 232 kcal
  • Rasva
    0,1 g
  • josta tyydyttynyttä
    0 g
  • Hiilihydraatit
    55 g
  • josta sokereita
    55 g
  • Proteiini
    0,7 g
  • Suola
    0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa raparperinvarret noin sentin paloiksi.
  2. Kuumenna raparperit ja vesi kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10–15 minuuttia välillä sekoittaen.
  3. Kuori vaahto hillon pinnalta. Kaada raparperihillo puhtaaseen, kuumennettuun lasipurkkiin ja sulje purkki. Reseptillä tulee noin 5 dl valmista hilloa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (102 arviota)

  • K-Kuluttajapalvelu
    1 kuukausi sitten
    Hilloava Hiiri, vaahdon kuoriminen vaikuttaa hillon säilyvyyteen ja lisäksi myös hillon väriin. Valmiit hillot tulee säilyttää jääkaapissa.