Raparperihillo
- Annosmäärä1 annos
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Perinteinen itse tehty raparperihillo on ihana kirpeänmakea kaveri jogurtille, jäätelölle tai letuille. Helppo raparperihillo toimii myös kakkujen täytteenä.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ravintosisältö
- Energia983 kJ / 232 kcal
- Rasva0,1 g
- josta tyydyttynyttä0 g
- Hiilihydraatit55 g
- josta sokereita55 g
- Proteiini0,7 g
- Suola0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Leikkaa raparperinvarret noin sentin paloiksi.
- Kuumenna raparperit ja vesi kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10–15 minuuttia välillä sekoittaen.
- Kuori vaahto hillon pinnalta. Kaada raparperihillo puhtaaseen, kuumennettuun lasipurkkiin ja sulje purkki. Reseptillä tulee noin 5 dl valmista hilloa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(25 arviota)
- alle 15 min3,4(106 arviota)
- yli 60 min3,6(30 arviota)
- yli 60 min4,2(84 arviota)
- 30 - 60 min3,9(44 arviota)
- yli 60 min3,9(126 arviota)
- yli 60 min3,9(223 arviota)
- 30 - 60 min3,7(118 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (102 arviota)
- K-Kuluttajapalvelu1 kuukausi sittenHilloava Hiiri, vaahdon kuoriminen vaikuttaa hillon säilyvyyteen ja lisäksi myös hillon väriin. Valmiit hillot tulee säilyttää jääkaapissa.