Raparperihillo
- Annosmäärä1 annos
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Raparperihillo on ihana kaveri paahtoleivälle tai pannarille. Makeankirpeä hillo toimii myös jäätelön kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ravintosisältö
Energia | 983 kJ / 232 kcal |
Rasva | 0,1 g |
josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraatit | 55 g |
josta sokereita | 55 g |
Proteiini | 0,7 g |
Suola | 0 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Leikkaa raparperinvarret noin sentin paloiksi.
Kuumenna raparperit ja vesi kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10–15 minuuttia välillä sekoittaen.
Kuori vaahto hillon pinnalta. Kaada raparperihillo puhtaaseen, kuumennettuun lasipurkkiin ja sulje purkki. Reseptillä tulee noin 5 dl valmista hilloa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,1(80 arviota)
- yli 60 min3,9(104 arviota)
- yli 60 min3,9(186 arviota)
- yli 60 min3,9(72 arviota)
- 30 - 60 min3,9(34 arviota)
- yli 60 min3,4(12 arviota)
- 30 - 60 min3,7(105 arviota)
- yli 60 min4,1(16 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (89 arviota)