RaparperihilloTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Raparperihillo

  • Annosmäärä1 annos
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Raparperihillo on ihana kaveri paahtoleivälle tai pannarille. Makeankirpeä hillo toimii myös jäätelön kanssa.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

1 annos
500 g
 
raparperinvarsia
tai
n. 2 rkl
 
vettä
tai
250 g
 
tai

Ravintosisältö

Energia
983 kJ / 232 kcal
Rasva
0,1 g
josta tyydyttynyttä
0 g
Hiilihydraatit
55 g
josta sokereita
55 g
Proteiini
0,7 g
Suola
0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Leikkaa raparperinvarret noin sentin paloiksi.

Kuumenna raparperit ja vesi kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10–15 minuuttia välillä sekoittaen.

Kuori vaahto hillon pinnalta. Kaada raparperihillo puhtaaseen, kuumennettuun lasipurkkiin ja sulje purkki. Reseptillä tulee noin 5 dl valmista hilloa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Dansukker Hillosokeri 1kg
    Hinta 2,65/kpl
    2,65/kg
  • Dansukker hyytelösokeri multi 370g
    Hinta 1,95/kpl
    5,27/kg
  • Dansukker hillo-marmeladisokeri 330g
    Hinta 1,45/kpl
    4,39/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (89 arviota)