RaparperihilloTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Raparperihillo

Raparperihillo on ihana kaveri paahtoleivälle tai pannarille. Makeankirpeä hillo toimii myös jäätelön kanssa. Noin 0,80€/annos*

  • 5 dl
  • 30 - 60 min

Ainekset

5 dl
    • 500graparperinvarsia
    • 250ghillosokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa raparperinvarret noin sentin paloiksi.
  2. Kuumenna raparperit ja vesi kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10-15 minuuttia välillä sekoittaen.
  3. Kuori vaahto hillon pinnalta. Kaada raparperihillo puhtaaseen, kuumennettuun lasipurkkiin ja sulje purkki.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kommentoi

Arvosana reseptille