Pääsiäisleivonnaiset

Pääsiäisleivonnaiset

Pääsiäisleivonta tarjoaa suklaisia, sitruunaisia, rahkaisia ja hedelmäisiä vaihtoehtoja makean ystäville. Maistuuko pääsiäisleivonnaisista sinulle kinderkakku vai rahkapiirakka? Pääsiäisleivonnainen kruunaa pääsiäisaterian, joten nappaa parhaat reseptit pääsiäisen leivontaan vuodelle 2023 ja tulet nauttimaan lopputuloksesta varmasti!

Mämmimutakakku

Mämmimutakakku saattaa kuulostaa hieman erikoiselta, mutta toimii mielettömän hyvin! Kakussa mämmi ei juurikaan maistu vaan antaa mehevän rakenteen, joten tarjoa mämmimudcakea rohkeasti myös muille kuin mämmin superfaneille. Saat tästä pääsiäisleivonnaisesta vielä upeamman koristelemalla sen värikkäillä suklaamunilla.

Mämmimudcake 2015

Kinderkakku

Ihanan suklainen ja överisti koristeltu kinderkakku on todellinen pääsiäisen hitti. Kakku on niin hyvää, että ei ole ihme, että se pitää pintansa pääsiäisen suosituimpien reseptien joukossa joka vuosi! Joko sinä olet kokeillut kinderkakun leivontaa? Voit tehdä kakun sijaan myös helpon kinderpiirakan.

Pääsiäinen - Kinderkakku

Vegaaninen persikkapiirakka

Pääsiäisen upeimmat leivonnaiset ovat tietysti keväisissä väreissä! Vegaaninen persikkapiirakka onnistuu helposti yksinkertaisen ohjeen avulla. Nosta pääsiäiseen sopiva herkullinen piirakka kahvipöytään ja valuta päälle kauravaniljakastiketta. Herkullista!

Kauniin keltaisen piirakan saat tehtyä myös sitruunapiirakan ohjeella.

Persikkapiirakka kuvitus

Rahkapiirakka, pellillinen

Perinteinen rahkapiirakka on klassikko, joka toimii aina ja erityisesti pääsiäisen aikaan. Tässä rahkapiirakassa pullataikinasta tehty pohja saa mehevän rahkatäytteen ylleen. Pellillisestä piirakkaa riittää isommallekin porukalle!

Kokeile myös tuoreella mangolla maustettuja mango-rahkapullia. Nappaa parhaat rahkareseptit tästä.

Rahkapiirakka

Mangojuustokakku

Todella suosittu mangojuustokakku on yksi juhlien kestosuosikki. Ihanan keltaisen ja todella herkullisen juutokakun täyteläisen pehmeä täyte tekee kakusta vastustamattoman hemmotteluherkun! Nappaa lisää ideoita pääsiäisen juustokakkuihin tästä.

Mangojuustokakku 680x300

Pupukeksikakku

Upean herkun tekemisen ei tarvitse olla vaivalloista, tämä helppo leivonnainen valmistuu nimittäin valmiista taikinasta. Päästä luovuutesi valloilleen koristelussa ja lopputulosta ihastelevat pian kaikki!

Pupukeksikakku 2023 (680 x 298)

Suklaababka

Babka on täydellinen jälkiruoka pääsiäiseksi! Se on makea punottu leipä, joka on peräisin Puolan ja Ukrainan juutalaisyhteisöistä. Kierrepitkossa piilee runsaasti suklainen täyte, joka on maustettu kanelilla. Suklaababka on myös ilahduttava tuliaisidea pääsiäisvierailulle.

Suklaapitko 2017

Pashakakku

Perinteisen pashan herkuttelun sijasta kokeile tehdä siitä juustokakku! Täyteläinen juustokakku koristellaan kepeästi kirpeällä passionhedelmällä ja makeilla pensasmustikoilla. Tämä maistuu vieraillesi varmasti.

Pashakakku 2016

Crème brûlée -piirakka

Tässä sinulle kerrassaan upea pääsiäisleivonnainen! Crème brûléesta tuttu kermainen vanukas ja rapeaksi paahdettu sokeripinta taipuvat myös piirakan täytteeksi. Tarjoa piirakka marjojen ja raikkaan sorbetin kanssa.

Creme brulee piirakka

Suklaapiirakka marjoilla

Raikkaiden pääsiäisleivonnaisten joukkoon sopii mainiosti myös suklainen herkku. Ihanan silkkinen piirakka hyytyy yön yli jääkaapissa, joten muista tehdä se etukäteen. Koristeluun voit käyttää mitä vain lempimarjojasi!

Suklaapiirakka marjoilla (680x300)

Nappaa ainekset helposti verkkokaupasta!