Pääsiäisleivonnaiset

Pääsiäisleivonnaiset

Pääsiäisleivonta tarjoaa suklaisia, sitruunaisia, rahkaisia ja hedelmäisiä vaihtoehtoja makean ystäville. Pääsiäisleivonnainen kruunaa pääsiäisaterian.

Rosmariini-passionkääretorttu

passionkääretorttu

Kääretorttu on vuoden 2019 pääsiäisen hittileivonnainen! Keväinen kääretorttu saa raikkaan makunsa passionhedelmästä ja rosmariinista.

Mämmimudcake

Mämmimudcake 2015

Mämmi suklaakakussa saattaa alkuun kuulostaa hieman erikoiselta yhdistelmältä, mutta toimiikin yllättävän hyvin. Kakussa mämmi maistuu vain miedosti, joten se maistuu myös muille kuin mämmin superfaneille.

Pantteripiirakka

pantteripiirakka

Pantteripiirakka on herkullinen suklaa-appelsiinirahkapiirakka, joka saa pintaansa hauskat pantteritäplät.

Suklaababka

Suklaapitko 2017

Kierrepitkossa piilee runsaasti suklainen täyte, joka on maustettu kanelilla. Suklaapulla on myös ilahduttava tuliaisidea pääsiäisvierailulle.

Aprikoosikakku

Tanskalainen aprikoosiunelmakakku 2018

Pääsiäinen maistuu aprikoosilta. Tanskalaisessa unelmakakussa aprikoositäyte peitetään rapealla toskakerroksella. Vaikka kakku on sellaisenaan unelmaista, tekee sen kanssa tarjottava limettikermavaahto makuelämyksestä ensiluokkaisen.

Sitruuna-lakritsimarmoritorttu

Sitruuna-lakritsimarmoritorttu 2018

Tipunkeltainen sitruuna ja pääsiäisnoidan nokipannusta värinsä lainaava lakritsi ovat lyömätön yhdistelmä makeassa tortussa. Hauska lakritsimarmorointi on helppo valmistaa vetämällä raitoja tortun päälle.

Sitruunaiset macaronit

Sitruunaiset macaronit 2015

Macaroneissa maistuu sitruunainen täyte. Macaronit koristellaan palmusunnuntaina pajunkissojen inspiroimana suloisiksi kissoiksi.

Pashakakku

Pashakakku 2016

Pashalta maistuva juustokakku ilahduttaa pääsiäispöydässä. Koristele juustokakku kirpeällä passionhedelmällä ja pensasmustikoilla.