K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Pääsiäisleivonnaiset

Pääsiäisleivonnaiset

Pääsiäisleivonta tarjoaa suklaisia, sitruunaisia, rahkaisia ja hedelmäisiä vaihtoehtoja makean ystäville. Pääsiäisleivonnainen kruunaa pääsiäisaterian. Katso pääsiäisen 2022 parhaat reseptit!

Mämmimudcake

Mämmimudcake 2015

Mämmi suklaakakussa saattaa kuulostaa hieman erikoiselta yhdistelmältä, mutta toimii mielettömän hyvin! Kakussa mämmi ei juurikaan maistu vaan antaa mehevän rakenteen, joten tarjoa mämmikakkua rohkeasti myös muille kuin mämmin superfaneille!

Crème brûlée -piirakka

Creme brulee piirakka

Crème brûléesta tuttu kermainen vanukas ja rapeaksi paahdettu sokeripinta taipuvat myös piirakan täytteeksi. Tarjoa piirakka marjojen ja raikkaan sorbetin kanssa.

Kinderkakku

Kinderkakku ja Kinderpiirakka Pääsiäinen 2022 680x300

Kinderkakusta (kuvassa vas.) tuli todellinen pääsiäisen hitti heittämällä, kun resepti muutama vuosi sitten julkaistiin. Kakku on niin hyvää, että ei ole ihme, että se pitää pintansa pääsiäisen suosituimpien reseptien joukossa vieläkin.

Myös herkullinen kinderpiirakan resepti (kuvassa oik.) kannattaa pitää mielessä, sillä siitä valmistuu pellillinen helposti isommallekin porukalle.

Rosmariini-passionkääretorttu

passionkääretorttu

Ihanan kuohkea kääretorttu on yksi parhaista pääsiäisen jälkiruoista! Keväinen kääretorttu saa raikkaan makunsa passionhedelmästä ja rosmariinista.

Rahkapiirakka

Rahkapiirakka

Perinteinen rahkapiirakka on klassikko, joka toimii aina. Tässä rahkapiirakassa pullataikinasta tehty pohja saa mehevän rahkatäytteen ylleen. Pellillisestä piirakkaa riittää isommallekin porukalle!

VINKKI! Kokeile myös tuoreella mangolla maustettuja mango-rahkapullia!

Suklaababka

Suklaapitko 2017

Kierrepitkossa piilee runsaasti suklainen täyte, joka on maustettu kanelilla. Suklaapulla on myös ilahduttava tuliaisidea pääsiäisvierailulle.

Aprikoosikakku

Tanskalainen aprikoosiunelmakakku 2018

Pääsiäinen maistuu aprikoosilta. Tanskalaisessa unelmakakussa aprikoositäyte peitetään rapealla toskakerroksella. Vaikka kakku on sellaisenaan unelmaista, tekee sen kanssa tarjottava limettikermavaahto makuelämyksestä ensiluokkaisen.

Sitruuna-lakritsimarmoritorttu

Sitruuna-lakritsimarmoritorttu 2018

Tipunkeltainen sitruuna ja pääsiäisnoidan nokipannusta värinsä lainaava lakritsi ovat lyömätön yhdistelmä makeassa tortussa. Hauska lakritsimarmorointi on helppo valmistaa vetämällä raitoja tortun päälle.

Sitruunaiset macaronit

Sitruunaiset macaronit 2015

Macaroneissa maistuu sitruunainen täyte. Macaronit koristellaan palmusunnuntaina pajunkissojen inspiroimana suloisiksi kissoiksi. K-Ruoasta löydät reseptin myös hillo- ja suklaatäytteisille macaroneille.

Pashakakku

Pashakakku 2016

Tee pääsiäisen juustokakku pashasta! Täyteläinen juustokakku koristellaan kepeästi kirpeällä passionhedelmällä ja makeilla pensasmustikoilla.