Kesäpassi - kerää kaikki kaupat

Kesäpassi - kerää kaikki kaupat

Päivitetty 9.7.2021

Tänä kesänä otetaan matkakohteiksi K-Citymarketit!

K-Citymarketin Kesäpassi on täällä! Kierrä kolme kauppaa, kerää leimat passiin ja voit voittaa K-lahjakortin! Koe Italia Porissa, Japani Järvenpäässä tai suomalainen järvimaisema Savonlinnassa – aikasi arvoisesta K-Citymarketista löytyy aina jotain kokemisen arvoista. Tutustu kesällä esimerkiksi viinibaariin, pastatehtaaseen tai ravintolamaailmaan - katso tästä mitä K-Citymarket-kauppiaat ympäri Suomen ovat kehittäneet.

Kesäpassin ohjeet

Aloita Kesäpassin leimojen keräily K-Ruoka-sovelluksessa. Täältä löydät ohjeet digitaalisen keräilypassin käyttöön. Jos sinulla ei ole K-Ruoka-sovellusta, lataa se täältä.

1 asiointi K-Citymarketissa = 1 leima 

Saat jokaisesta kaupassakäynnistä K-Citymarketissa aikavälillä 7.6.-15.8.2021 yhden leiman, kun käytät Plussa-korttia maksun yhteydessä. Esimerkiksi asioidessasi kahdessa eri K-Citymarketissa saat kaksi leimaa. Kolmen keräilyleiman jälkeen pääset osallistumaan kilpailuun, jossa voit voittaa 100€ K-lahjakortin.

Leima tulee oston jälkeen näkyviin automaattisesti ostopäivänä, kun käytät maksun yhteydessä Plussa-korttiasi. Leimat kertyvät myös verkkokauppaostoksista. Keräilypassin täyttyessä etu latautuu omiin etuihisi. Edun näet sovelluksessa Omat edut -osiosta. Passin täyttyessä voit osallistua kilpailuun edun kautta.

Keräilyn voit lopettaa painamalla ”Lopeta keräily”, jolloin leimoja ei enää kerry.