• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Bruschetta

Bruschetta on helposti ja nopeasti valmistuva herkullinen suupala. Paahdetun leivän päällä on maukasta pestoa, raikasta tomaattia ja juustoa.
Bruschetta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 annosta
  • alle 30 min
  • 261 kcal / 100 g

Ainekset

30 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kalttaa tomaatit eli kuori ne. Tee tomaatin kuoreen veitsellä ristiviilto. Pane tomaatit kiehuvaan veteen hetkeksi. Nosta tomaatit pois vedestä, kuori ja kuutioi ne.
  2. Leikkaa patongit viistosti noin 2 cm:n viipaleiksi. Levitä viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele pestolla. Jaa tomaattikuutiot leiville ja ripottele juustoraastetta pinnalle. Rouhi päälle hieman mustapippuria.
  3. Paista bruschettoja 225 asteessa 8-10 minuuttia. Tarjoa lämpimänä pikkusuupalana.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 261 kcal1 090 kJ
  • Proteiinia9,21 g
  • Hiilihydraatteja28,9 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu