Tutustu uuteen Chalupa-tuotesarjaan

Tutustu uuteen Chalupa-tuotesarjaan

Päivitetty 4.10.2023

Löydä uudet Chalupa-tuotteet K-ruokakaupoista ja vie texmex-herkkusi uudelle tasolle!

Vain K-Kaupoista LOGO 680x50

K-ruokakauppoihin saapuu Chalupa-tuotesarja, joka perustuu raikkaisiin ja sopivasti maustettuihin meksikolaisiin makuihin! Chalupa-tuotesarjasta löydät perinteisiä ja autenttisia meksikolaisia tuotteita uudella modernilla twistillä. Texmex-hyllyn lisäksi tuotteita saat myös valmisruoka- ja juustohyllystä.

Kuten meksikolaisessa ruoassa myös Chalupa-tuotesarjan pääosassa ovat herkulliset maut, joilla nostat ruokakokemuksen seuraavalle tasolle. Tuotteet on suunnitellut arvostettu ravintoloitsija ja yrittäjä Iman Gharagozlu, joka on tunnettu herkullisista Street Food makumaailmoistaan.

Koe meksikolaisen katuruoan henkeä kotonasi itse valmistettuna tai nappaa mukaan valmis ja täynnä makua oleva wrap. Testaa ja anna meksikolaisen keittiön viedä mennessään!

Chalupa kattaa läpikotaisin meksikolaiset makumaailmat

  • Perinteinen Chalupa maissi-vehnätortilla, joka on täydellinen tacoihin. Parhaan maun ja lämpimän tortillan saat paahtamalla sitä hetken kuivalla pannulla, kunnes se saa hieman paahtunutta pintaa ja pullistuu (n. 10 sekuntia). Täytä lempitäytteilläsi ja herkuttele.

Chalupa maissi-vehnätortilla

  • Chalupa juustoraaste Mix on mieto ja täyteläinen juustoraastesekoitus. Chalupa Chipotle juustoraaste on Chipotle chilillä maustettua juustoraastetta, jossa on sopivaa mausteisuutta ja pientä tulisuutta. Juustoraasteet sopivat erinomaisesti tacoihin, tortilloihin ja nachoihin tuomaan täyteläisyyttä ja mausteisuutta. Juustoraasteet sopivat myös laajemmin ruoanlaitossa käytettäväksi aina lämpimistä voileivistä munakkaisiin.
  • Chalupa Cheddar-jalapeno juustodippi on sopivan tulinen juustokastike, joka sopii erinomaisesti dippaamiseen sekä kastikkeeksi tortilloihin, tacoihin ja nachoihin. Voit käyttää juustodippiä kylmänä tai kuumana.

Chalupa juustotuotteet

  • Chalupa tuoresalsa pico de gallo on käyttövalmis tuoreista raaka-aineista valmistettu tuoresalsa, joka maistuu kuin kotona tehty! Tomaattinen tuoresalsa on maustettu tuoreella korianterilla ja jalapenolla, josta tulee mukava tulisuus. Sopii erinomaisesti tacojen, tortillojen ja nachojen kanssa.
  • Ripottele annoksesi päälle aitoa meksikolaista makua! Näyttävä ja rouhea Chalupa Mexican mausteripote on täynnä meksikolaisia makuja sopien erinomaisesti tacojen, tortillojen ja nachojen maustamiseen. Viimeistele valmis annos ripottelemalla mausteseosta lopuksi päälle tai käytä valmistusvaiheessa lihan, kanan tai kasvisten maustamiseen. Kannattaa kokeilla myös kermaviiliin sekoitettuna.

Chalupa pico de gallo tuoresalsa ja Mexican mausteripote

  • Chalupa Picante salsa on sopivan tulinen meksikolainen tomaattisalsa. Salsassa yhdistyy tomaatin, sipulin ja chilin herkulliset maut. Juuri sopiva koostumus nachojen dippaamiseen ja sopii erinomaisesti tacojen ja tortillojen täytteeksi. Salsa on kätevän kokoisessa kartonkipakkauksessa.

Chalupa Picante salsa

  • Valmiit täynnä makua olevat wrapit. Chalupa Fresh Mex kanawrap on herkullinen yhdistelmä kanaa, limemajoneesia, cheddaria sekä raikasta tomaattisalsaa. Chalupa Fresh Mex Chipotle-vegewrap on sopivan tulinen yhdistelmä chipotlella maustettua Vöneriä, limemajoneesia sekä makeaa maissisalsaa.

Chalupa Fresh Mex kanawrap ja Fresh Mex chipotle-vegewrap

  • Herkulliset ja täynnä makua olevat salaatit. Chalupa kana-tacosalaatissa on sopivasti maustettua kotimaista kanaa, maissi-papusalsaa, chipotlemajoneesia, tortillalastuja, täyteläistä cheddarjuustoa sekä limen raikkautta. Chalupa chipotlesalaatissa on herkullista chipotlemarinoitua tofua, tomaattisalsaa, chipotlemajoneesia, tortillalastuja, täyteläistä cheddarjuustoa sekä limen raikkautta.

Chalupa salaatit

Chalupa-tuotteet K-ruokakaupoissa

Chalupa maissi-vehnätortilla 10kpl/250g - kuva

Chalupa maissi-vehnätortilla 10kpl/250g

Katso lisää ›

Chalupa Picante Salsa 165g - kuva

Chalupa Picante Salsa 165g

Katso lisää ›

Chalupa kana-taco salaattiateria 250g - kuva

Chalupa kana-taco salaattiateria 250g

Katso lisää ›

Chalupa chipotle salaattiateria 250g - kuva

Chalupa chipotle salaattiateria 250g

Katso lisää ›

Chalupa fresh mex kanawrap 210g - kuva

Chalupa fresh mex kanawrap 210g

Katso lisää ›

Chalupa fresh mex chipotle-vegewrap 210g - kuva

Chalupa fresh mex chipotle-vegewrap 210g

Katso lisää ›

Chalupa juustoraaste mix 150g laktoositin - kuva

Chalupa juustoraaste mix 150g laktoositin

Katso lisää ›

Chalupa juustoraaste chipotle 150g lasktoositon - kuva

Chalupa juustoraaste chipotle 150g lasktoositon

Katso lisää ›

Chalupa cheddar-jalapeno juustodippi 250g laktoositon - kuva

Chalupa cheddar-jalapeno juustodippi 250g laktoositon

Katso lisää ›

Chalupa pico de gallo tuoresalsa 300g - kuva

Chalupa pico de gallo tuoresalsa 300g

Katso lisää ›

Valmista herkkutacot Chalupa-tuotteilla!