Meksikolaiset kasviksetTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Meksikolaiset kasvikset

Meksikolaiset kasvikset syntyvät, kun tutut kasvikset saavat meksikolaisen kastikkeen hunnukseen. Tarjoa meksikolaiset kasvikset paistettujen grillimakkaroiden kera.

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 91,6 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1(300 g)pieni kesäkurpitsa
    • 1(150 g)keltainen paprika
    • 1(100 g)sipuli
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1rklöljyä
    • 1tlk(320 g)Pirkka Salsa Mexicana -meksikolaiskastiketta
    • 1/2dlpersiljaa hienonnettuna

Lisäksi

    • 1pkt(400 g)grillimakkaroita

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa kesäkurpitsa ensin pitkittäin 4 osaan ja edelleen suikaleiksi. Leikkaa paprika reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja lohko sipuli sekä hienonna valkosipulinkynsi.
  2. Kuullota sipulia ja valkosipulia pannulla öljyssä. Lisää kesäkurpitsa ja paprika. Sekoittele kasviksia pannulla pari minuuttia.
  3. Lisää valutetut pavut sekä meksikolaiskastike. Hauduta kannen alla 5-10 minuuttia. Koristele persiljalla ja tarjoa paistettujen grillimakkaroiden kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 91,6 kcal383 kJ
  • Proteiinia4,17 g
  • Hiilihydraatteja6,63 g
  • Rasvaa4,93 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille