Meksikolaiset jauheliha-papuletut
Suolaiset letut voi täyttää tortillojen tapaan mausteisella jauhelihatäytteellä.
- 8-10 kpl
- 30 - 60 min
- 142 kcal / 100 g
Ainekset
8-10 kpl
- 5dlmaitoa
- 2 1/2dlvehnäjauhoja
- 2kananmunaa
- 1/2dlöljyä
- 1tlsuolaa
Täyte
- 400gPirkka naudan jauhelihaa
- 1tlk(380 g)Pirkka ruskeita papuja suolaliemessä
- 1sipuli
- 1paprika
- 100gmaustamatonta tuorejuustoa
- 2tltumma suurustetta
- 1/2dlpersiljaa hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Sekoita taikinan ainekset keskenään ja anna turvota noin 15 minuuttia. Paista taikinasta lettuja rasvassa.
- Valuta pavut ja huuhdo ne tarvittaessa. Hienonna sipuli ja kuutioi paprika. Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää paprika ja pavut. Sekoita joukkoon meksikolaiskastike ja anna kiehua 5-10 minuuttia. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja suuruste. Keitä 1-2 minuuttia. Lisää persilja.
- Jaa täyte ohukaisille ja kääri ne rullalle. Lado letut vieri viereen uunivuokaan ja ripottele pinnalle juustoraaste. Gratinoi 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on saanut hieman väriä. Tarjoa salaatin kanssa.
Tiesitkö että...
Huom! Salsa chilpotle meksikolaiskastike on tulista.Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 142 kcal596 kJ
- Proteiinia 7,71 g
- Hiilihydraatteja9,89 g
- Rasvaa7,77 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi