Pue silmäsi kevääseen - aurinkolasit 100 % UV-suojalla

Pue silmäsi kevääseen - aurinkolasit 100 % UV-suojalla

Päivitetty 14.4.2021

Auringon säteilyn lisääntyminen keväällä luo iloa ja energiaa. Samalla on tärkeää muistaa suojata ihoa ja silmiä haitalliselta UV-säteilyltä.

Erityisesti lasten silmät on tärkeää suojata, koska lapsen silmän mykiö läpäisee UV-säteilyä merkittävästi enemmän. Myös aikuisilla suojaamaton UV-säteily aiheuttaa pysyviä vaurioita.

CityVision-aurinkolasit lapsista aikuisiin suodattavat kaikki UV-säteet ja ovat täysin turvallisia käyttää, kaikissa olosuhteissa. Tästä takeena on UV100% -merkintä, joka takaa UV200- ja UV400 -säteiltä täydellisen suojan.

CityVision aurinkolasit 680x300 pariskunta

Linssiin tummuus ei vaikuta sen UV-suojan määrään, sillä myös vaalea tai jopa kirkas linssi voi olla täysin UV-suojattu. Linssin materiaalin koostumus on UV-suojauksessa ratkaiseva tekijä.

Linssin tummuusaste vaikuttaa häikäisevän valon määrään. Tummuusaste ilmoitetaan asteikolla yhdestä neljään. Pääosa aurinkolaseista on toiseksi korkeimmassa luokassa 3, joka on tarkoitettu voimakkaalle auringon valolle.

Yhtä kaikki, K-Citymarketin laajasta valikoimasta löydät laadukkaat, 100 % UV-suojatut CityVision-aurinkolasit. Valikoimasta löytyy lasit niin muodin kärkitrendeissä, kuin hillityn klassillisissa malleissa kaikille kuluttajille, lapsista aikuisiin, naisista miehiin.

Maskilla suojaat hengityksesi, aurinkolaseilla suojaat silmäsi, varman tyylikkäästi tai huomiota herättävän muodikkaasti.

CityVision aurinkolasit 680x300 valkoinen hattu