Kotikauneudenhoidon uudet tuulet

Kotikauneudenhoidon uudet tuulet

Julkaistu 7.7.2021

Kotona tehtävä kauneudenhoito on nyt suositumpaa kuin koskaan. Eikä ihme, sillä kylpyhuoneen muuttamisesta omaksi kotikauneushoitolaksi on tehty aina vain helpompaa uusilla tuotteilla. Iberolta löytyykin taas kiinnostavia uutuuksia kotikauneudenhoitoon.

Luonnolle lempeämmät vanulaput

Kertakäyttöisiä vanulappuja kuluu helposti monia viikossa, ja niiden kierrättäminen kotona on hieman hankalaa. Ibero onkin tuonut valikoimiinsa kestovanulaput, jotka voi käytön jälkeen pestä yhä uudelleen. Sen lisäksi, että ne ovat siten luonnolle lempeämmät, ne tuovat päivittäiseen ihonhoitoon ihanaa spa-tunnelmaa.

Ibero kotikauneudenhoito artikkelikuva1 680x781

Mikroneularullalla iho heleäksi

Mikroneularullailu on kotona tehtävän helpon ja tehokkaan kauneudenhoidon ytimessä. Rullailu kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa ja tehostaa kollageenin tuotantoa. Siten se tasoittaa ihon sävyä, saa ihon näyttämään kiinteämmältä ja voi auttaa myös tasoittamaan juonteita ja aknearpia.

Ibero kotikauneudenhoito artikkelikuva2 680x848

Miten mikroneularullaa käytetään?

Mikroneularullailu on hyvin helppoa. Rullaa liikutellaan kevyesti edestakaisin kasvoilla, jolloin se tekee ihoon ikään kuin mikroskooppisen pieniä reikiä. Ja koska mikroneularullailua tehdään sarjahoitona muutamia kertoja parin kuukauden ajan, se sopii myös niille, jotka eivät kaipaa lisää vaiheita päivittäiseen ihonhoitoon. Hoitojakson jälkeen iho kaipaa lepoa, ja hoidosta pidetään parin kuukauden tauko. Sen jälkeen tekeekin taas mieli rullailla.

Ibero kotikauneudenhoito artikkelikuva3 680x151

Iberon kauneudenhoitouutuudet löydät K-Citymarketistasi.