Ihastu Lumenen vegaanisiin kasvomeikkeihin

Ihastu Lumenen vegaanisiin kasvomeikkeihin

Päivitetty 9.4.2021

Tiesitkö, että kaikki Lumenen kasvomeikit ovat 100 % vegaanisia?

Vegaaninen kosmetiikka tarkoittaa kosmetiikkaa, joka ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Eläinperäisiä ainesosia ovat muun muassa hunaja, karmiini ja lanoliini (lampaan villarasva).

Lumene pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotekoostumuksiaan ja korvaamaan synteettisiä ainesosia luonnollista alkuperää olevilla ainesosilla.

Tunnistat Lumenen vegaaniset ihonhoitotuotteet tuotepakkauksista löytyvistä vegaanisymboleista. Tuotteen vegaanisuus näkyy myös tuotteen ainesosaluettelossa.

Lumene vegaaniset tuotteet 680 x 300

Luonnollisen hehkuva iho Lumenen vegaanisilla kasvomeikeillä

Peitä ja häivytä

Valitse tarpeeseesi sopiva peitetuote. Mikäli kaipaat kirkastusta ja virkeyttä tummille silmänalusille, Lumene Bright Eyes Peitevoide tummille silmänalusille peittää hetkessä silmänalusten tummuuden ja häivyttää turvotusta. Jos taas haluat peittää pienet ihon sävyn epätasaisuudet ja epäpuhtaudet Lumene Peitepuikko tekee sen hetkessä.

Tasoita ja suojaa

Lumene Natural Glow Heleyttävä meikkivoiteen ilmanvan kevyt koostumus auttaa kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa. Lopputuloksena luonnollisen hehkuva, tasainen iho. Suojakerroin 20.

Korosta ja heleytä

Lumene Illuminating Valokynä luo ihollesi lisähehkua ja auttaa häivyttämään tummuutta ja väsymyksen merkkejä. Saat hetkessä levänneemmän näköisen ilmeen.

Vinkki!

Näin käytät valokynää: käytä valokynää meikkivoiteen päällä.

  • Levitä kynää silmien ympärille sekä nenänpieliin ja häivytä joko sormenpäillä tai siveltimellä.

  • Korosta kasvojen muotoa sipaisemalla valokynää poskipäiden korkeimpaan kohtaan, amorinkaareen, kasvojen keskialueelle tai kulmaluulle.

  • Tee nopea face-lift lisäämällä valokynää aivan kulmien yläpuolelle.