Trendikynnet lakataan nyt kirkkailla kukkaisväreillä ja -kuvioilla – katso 3 vinkkiä!

Trendikynnet lakataan nyt kirkkailla kukkaisväreillä ja -kuvioilla – katso 3 vinkkiä!

Päivitetty 19.4.2021

Tämän kevään ja kesän kynsimuodissa hehkuvat kirkkaat ja raikkaat kukkaisvärit, jotka piristävät mieltä ja antavat energiaa ja voimaa.

Luovuus ja mielikuvitus päästetään valloilleen, mikä näkyy aurinkoisina kukkakuvioina, kirkkaan punaisen ja oranssin sävyinä ja hehkuvina, lämpiminä roosan sävyinä.

Väritrendit näkyvät myös kevään Mavala Flower magic color’s -lakkakokoelmassa, joka hurmaa hehkuvilla, optimistisilla punaisen ja roosan sävyillä.

Mavala-tiimin kynsimalli Henna esittelee viisi tapaa, jolla saat helposti kynsiisi kauniin ja piristävän keväisen ilmeen Mavala Flower magic color’s -kokoelman lakoilla.

1. Kerro se kukkasin Mavala Kerro se kukkasin 680 x 400 Lakkaa kynnet ensin sävyllä 147 Pondicherry. Tee sen jälkeen kukkasia pistetyökalun tai esimerkiksi kapean siveltimen tylpän pään avulla sävyillä 231 Cartagena ja 230 Kingston. Paina yksi piste keskelle ja useita pisteitä ympärille eri sävyllä.

2. Sydämen asialla Mavala Sydämen asialla 680 x 400 Lakkaa kynnet ensin sävyllä 147 Pondicherry. Sydänkärjet saat aikaan vetämällä siveltimellä kaksi vetoa kynnen keskiosasta kohti kärkeä sävyllä 45 Faro.

3. Koristeet kärkiin

Halutessasi lakkaa ensin koko kynsi värittömällä, kirkkaalla 43 Incolore -lakalla. Kukkakärjet syntyvät vähän isommalla pistetyökalulla tai vaikkapa kapean siveltimen tylpällä päällä. Kasta pistetyökalu tai siveltimen tylppä pääty kynsilakkaan, ja paina kynnen kärkeen terälehdiksi kolme pistettä sävyllä 231 Cartagena. Sen jälkeen lisää yksi piste kukan keskustaksi vaaleammalla sävyllä 147 Pondicherry. Mavala Kukkakärjet 680 x 400

Tuplasävyinen ranskalainen manikyyri syntyy sävyillä 147 Pondicherry ja 231 Lugano. Vedä siveltimellä ensin toinen sävy toiselle puolelle kynnen kärkeä ja sen jälkeen toinen sävy vastakkaiselle puolelle. Mavala Tuplasävyinen ranskalainen manikyyri 680 x 400

Pistekärjet syntyvät pistetyökalun tai siveltimen tylpän pään avulla töpöttelemällä erivärisiä pisteitä kynnen kärkiin. Lisää pisteitä enemmän kärkeen ja vähemmän kynnen puoliväliin, jolloin saat liukuvärimaisen efektin.

4. Aaltoliikettä Mavala Aaltoliikettä 680 x 400 Lakkaa kynnet ensin sävyllä 101 Mandalay. Lakkaa sen jälkeen kynnen kärki sävyllä 45 Faro noin puolivälistä eteenpäin, jolloin värien yhtymäkohdassa on aaltokuvio. Tee sama aivan kynnen kärjelle sävyllä 231 Cartagena.

5. Tyylikäs tasaraita Mavala Tyylikäs tasaraita 680 x 400 Hieman erilainen ranskalainen manikyyri syntyy käyttämällä kärjissä sävyä 45 Faro ja lisäämällä sävy aivan kynsien kärkien sijaan jo puoliväliin kynttä. Apuna voit käyttää Mavalan tarroja ranskalaiseen manikyyriin.

VINKKI! Hoida kynsinauhat ja kynnet kuntoon Hoidetut kynsinauhat antavat kynnelle huolitellun ja kauniin kehyksen. Mavala Cuticle Cream on hoitava ja pehmittävä tuote päivittäiseen käyttöön kuiville kynsinauhoille. Se ylläpitää kynsinauhojen joustavuutta estäen niiden kuivumisen ja repeilemisen.

Hiero pieni määrä kynsinauhavoidetta kynsinauhoille ja kynnen tyveen iltaisin. Anna imeytyä. Puhdista kynnen pinta huolellisesti ennen lakkausta.

Mavala Scientifique K+ -kynnenkovettaja on pehmeitä, hauraita kynsiä vahvistava, nestemäinen hoitotuote, joka estää kynsiä liuskoittumasta ja lohkeilemasta. Pro-keratiinia sisältävä kynnenkovettaja vahvistaa kynnen kärkeä, kynnen haurainta osaa, ja estää sitä liuskoittumasta. Kun kynnenkovettaja on imeytynyt, kynnet voidaan lakata normaaliin tapaan.