Pääsiäinen
Pääsiäismunat 2020 testissä

Pääsiäismunat 2020 testissä

Tutustu pääsiäisen 2020 suklaamuniin tai herkuttele tutuilla klassikoilla! K-Ruoan toimitus maisteli uutuusmunat ja valitsi suosikkinsa.

Prix Suklaaraemuna 150g/6 kpl

ARVIO: Suklaamunan kuoren toinen puoli on maitosuklaata ja toinen makeaa valkosuklaata. Puoliskoja voi maistella vuoronperää. Munan sisällä on värikkäitä, rapeita suklaarakeita. Rakeet ovat gluteenittomia.
KENELLE: Lapsille, jotka eivät kaipaa leluyllätystä.

Kinder Joy 40g

ARVIO: Yllätysmuna yllättää nyt jäätelönä. Suklaan sijaan kääreessa on pikarillinen vaniljajäätelöä suklaaraitoineen. Lempeä maku muistuttaa maitokaakaota. Pikarin pieni koko sopii myös perheen pienimmille. Hyvä vaihtoehto myös hänelle, joka ei niin välitä suklaasta.
KENELLE: Kinder-faneille.

Pääsiäismunatesti 2020 munat 3

Lindt minitäytesuklaamunat maitosuklaa 100g

ARVIO: Samettinen ja pehmeä suklaa sulaa kielelle. Laadukas maitosuklaakuori ja sisällä täyteläinen suklaatahna. Maku on runsaan suklainen mutta munan koko mini, joten suupala on aika lailla täydellinen.
KENELLE: Kulhoon koristeeksi ja napsittavaksi.

SUOSIKKI! Prix Makoisa suklaamunat 500g

ARVIO: Ohuen tumman suklaakerroksen sisällä on herkullinen nougattäyte rouskuvilla sattumilla. Maku on täyteläinen, makea ja samettinen. Makuvaihtoehtoja on viisi erilaista. RAADIN SUOSIKKI!
KENELLE: Munajahtiin, isosta pussista riittää paljon palkintoja.

Pääsiäismunatesti 2020 munat 2

Emoji yllätysmuna 45g

ARVIO: Isossa yllätysmunassa on suklaata tuplasti tavalliseen verrattuna, joten suklaanhimo talttuu varmasti. Yllätyksenä on hassunhauska emoji-esine tai vaikka imukupilla kiinnitettävä itkunaurunaama.
KENELLE: Lapsenmielisille älypuhelimen omistajille.

Fazer Mignon 52g

ARVIO: Aidon munankuoren sisus on täyttä suklaata tai pikemminkin hienostunutta mantelipähkinänougat'ta. Herkku on täyteläinen ja runsas, joten siitä riittää vaikka kahdellekin. Tätä on saatava kerran vuodessa.
KENELLE: Aikuiseen makuun.

Koiramäki yllätysmuna 20g

ARVIO: Suklaamunan suklaa on mietoa ja lempeää. Suklaa rapsahtaa herkullisesti, sillä kuori on tavallista ohuempi. Tästä munasta lapsi ei tule sokeriähkyyn.
KENELLE: Mauri Kunnaksen kirjojen ystäville. Yllätys voi olla vaikka koira-avaimenperä.

Pääsiäismunatesti 2020 munat 1

DIY-pääsiäismunat

Jos kaupan pääsiäismunavalikoimasta ei omaa suosikkia löydy, voit tehdä kreemitäytteiset suklaamunat eli töhnämunat myös itse. Tarvitset vain valmiita suklaamunia, joista leikataan kärki pois ja täytetään omaan makuun tuunatulla täytteellä.