Kolme käyttötapaa Pirkka Parhaat -siemennäkkileiville

Kolme käyttötapaa Pirkka Parhaat -siemennäkkileiville

Julkaistu 12.12.2018

Rapean rouskuvat Pirkka Parhaat siemennäkkileivät sopivat niin välipalaksi, juustolautaselle kuin erilaisten tahnojen kanssa syötäväksi.

Pirkka Parhaat -siemennäkkileipä taipuu moneen käyttötarkoitukseen, poimi täältä vinkit ja anna rapeiden näkkäreiden maun koukuttaa. Herkullisissa näkkileivissä on 62 % siemeniä ja ne on valmistettu Suomessa.

siemenäkkärit

1. Tahnojen ja dippien seuraksi

Murra siemennäkkileivästä sopivia suupaloja ja dippaile menemään pilkottujen vihannesten kanssa. Erilaiset täyteläiset tahnat sopivat myös loistavasti siemennäkkileipien päällisiksi. Kokeile jotain seuraavista tahnoista ja dipeistä Pirkka Parhaat -siemennäkkileipien makuparina:

KRPS 15 4 Porkkanahummus

2. Välipalaksi

Pirkka Parhaat -siemennäkkileivät sopivat mainiosti kuitupitoiseksi ja nälkää pitäväksi välipalaksi. Pidä paketillista saatavilla vaikkapa työpöydälläsi niin vältät iltapäivän nälkäromahduksen. Täydennä välipalaa esimerkiksi hedelmällä tai jogurtilla. Päälle voit sipaista hieman levitettä, mutta näkkileivät maistuvat herkulliselta ihan sellaisenaankin. Voit myös pakata laukkuun muutaman näkkärin uudelleensuljettavaan pakastuspussiin nälän yllättämisen varalle.

3. Juustolautaselle

Siemennäkkileipä on täydellinen lisä juustolautaselle keksien sijaan tai niiden ohelle. Kokoa juustolautaselle Pirkka Parhaat -siemennäkkileipää, hilloja, tuoreita hedelmiä ja 3-6 erilaista juustoa. Katso lisää vinkkejä juustotarjottimen kokoamiseen.

KR16 J juustot