AvokadotahnaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Avokadotahna

  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Helppo ja monipuolinen avokadotahna sopii moneen. Kokeile tortillojen täytteenä tai dippinä nachoille.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

2 (n. 300 g)
 
Pirkka syöntikypsää avokadoa
tai
1–2
 
valkosipulinkynttä
tai
1 rkl
 
limetinmehua
tai
n. 1/4 tl
 
suolaa
tai

Valmistus

alle 15 min

Varmista avokadojen kypsyys avokadon kapeasta päästä varovasti painamalla. Halkaise avokadot, poista siemenet ja koverra puolikkaista liha lusikalla. Murskaa avokadot haarukalla karkeaksi soseeksi. Mukaan saa jäädä sattumia.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita avokadotahnan ainekset keskenään ja tarjoa dippinä tai esimerkiksi tortillojen täytteenä.

Vinkki! Lisää halutessasi avokadotahnan joukkoon 1 dl turkkilaista jogurttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Lime
    Hinta n. 0,32/kpl
    3,99/kg
  • Pirkka syöntikypsä avokado 1lk
    Hinta n. 1,70/kpl
    8,49/kg
  • Pirkka Luomu valkosipuli 100 g 2 lk
    Hinta 1,69/kpl
    16,90/kg
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Hinta 1,19/kpl
    1,19/kg
  • Pirkka valkosipuli 100 g 2lk
    Hinta 1,29/kpl
    12,90/kg
  • Valkosipuli ulkomainen kg
    Hinta n. 0,50/kpl
    9,95/kg
  • Jozo jodioitu hienosuola 125g
    Hinta 0,99/kpl
    7,92/kg
  • Jozo jodioitu hienosuola 600g
    Hinta 1,75/kpl
    2,92/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (28 arviota)

  • Avo
    1 vuosi sitten
    Kauanko tätä voi säilyttää jääkaapissa??
  • K-Kuluttajapalvelu
    1 vuosi sitten
    Avo, avokadotahna säilyy jääkaapissa muutaman päivän, mutta pinta alkaa tummua tätä nopeammin.