Fazer Street Food inspiroi rentoon kokkailuun

Fazer Street Food inspiroi rentoon kokkailuun

Julkaistu 30.4.2019

Street food eli katuruoka on tällä hetkellä Suomessa suositumpaa kuin koskaan aiemmin, eikä kiinnostuksen kasvulle näy loppua. Tutustu Fazerin Street Food -sarjan herkullisiin tuotteisiin.

Street food on muuntautunut entistä monipuolisemmaksi ja modernimmaksi, kun torikahviloiden, perinteisten nakkikioskien ja pikaruokaloiden rinnalle on ilmestynyt muutaman viime vuoden aikana ruokarekkoja, festareita sekä pop up- ja kivijalkaravintoloita, joiden menu on saanut inspiraationsa maailman herkullisimmista katukeittiöstä.

Leipä näyttelee katuruoassa tärkeää osaa: se toimii korvaamattomana alustana hampurilaisille, hot dogeille, sandwicheille, tortilloille ja niin edelleen. Laadukas leipä nostaa koko annoksen uudelle tasolle, ja saa täytteet maistumaan entistä paremmilta.

Tänä kesänä Fazer tuo katuruoan maukkaat tuulet maailmalta suomalaisiin koteihin. Uuteen Fazer Street Food -sarjaan kuuluu maukkaita leipiä, jotka inspiroivat kokkailemaan entistä parempia burgereita ja muita katuruokasuosikkeja. Suomessa leivotut herkulliset ja pehmeät hampurilais- ja hot dog -sämpylät ovat aitoja briosseja, eli ne sisältävät oikeaa voita ja kananmunaa.

Burgeria, hodaria, rieskaa vai wrappia?

fazer street food kuvitus 680x300

Fazer Street Food Briossi Hampurilaissämpylä on Suomessa leivottu oikea briossi, jonka taikinassa on käytetty aitoa voita ja kananmunaa. Herkullisesta ja pehmeästä sämpylästä valmistat kesän parhaat hampurilaiset.

Fazer Street Food Briossi Hot dog -sämpylä on niin ikään Suomessa leivottu oikea briossi, jonka taikinassa on käytetty aitoa voita ja kananmunaa. Maukkaan ja pehmeän hodarisämpylän väliin mahtuu sopivasti täytettä, ja se sopii alustaksi niin mielikuvituksellisiin luksus-hodareihin kuin perinteisempiin nakkisämpylöihin.

Fazer Street Food Kaurarieska on ohut pehmeä, pyöreä leipä, joka toimii niin helppona pizzapohjana, taitettuna tuoretacona tai sellaisenaan herkkuvoileipänä. Erinomaista myös grillattuna yhdessä täytteiden kanssa. Kaurarieskan viljasta 33% on täysjyväkauraa, ja suolaa se sisältää vain 0,7%. Sen lempeä maku on erityisesti lapsiperheiden suosikki.

Fazer Street Food Wrap on monipuolinen litteä leipä, jonka sisään on helppo kääräistä omat lempitäytteet. Se toimii niin wrappina, tuoreena tortillana kuin rennon suolapalan pohjanakin. Rullarieskan tapaan siitä voi valmistaa myös juhlapöydän suolaiset tarjottavat. Wrap on sydänmerkkituote ja se sisältää mm. ruista ja 42% täysjyväviljaa.