LuksushodaritTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Luksushodarit

Meksikolaishenkiset luksushodarit valmistetaan mausteisista makkaroista ja ne saavat viimeisen silauksen itsetehdystä grillisalsasta. Noin 2,75€/annos*

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(260 g)HK Maakarit Katalonian Carlos
    • tai
    • 1pkt(280 g)HK Maakarit Pampan Pablo -raakamakkaraa
    • 1ps(4 kpl/200 g)Fazer Street Food Hot dog -sämpylöitä
    • 4-8rklHellmann's Avokado-jalapeñokastiketta
    • 1-2jalapeno-chiliä (tuore)
    • 1/2ruukkuakorianteria

Grillisalsa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin grillisalsa. Paahda tomaatit, kuorelliset valkosipulinkynnet ja chilit grillissä tai valurautapannussa, kunnes niiden kuoret ovat tummuneet. Valkosipulit ja chilit voit ottaa aiemmin pois, tomaatit saavat paahtua kauemmin.
  2. Anna kasvisten jäähtyä hetki. Kuori valkosipulinkynnet. Poista chileistä kannat ja siemenet. Poista halutessasi tomaateista kuoret.
  3. Siirrä valkosipulit ja chilit mortteliin ja jauha tasaiseksi. Lisää tomaatit ja jauha rouheaksi. Voit valmistaa salsan myös sauvasekoittimella, mutta älä aja kastiketta aivan sileäksi.
  4. Hienonna sipuli. Huuhtele sipulikuutiot kylmällä vedellä ja lisää salsaan yhdessä hienonnetun korianterin ja limetinmehun kanssa. Mausta salsa suolalla.
  5. Grillaa makkarat kypsiksi. Jos käytät raakamakkaraa, grillaa se kokonaisena ja paloittele kypsänä. Lämmitä sämpylät grillissä.
  6. Nosta makkarat sämpylöille ja annostele päälle salsaa sekä paahdettua sipulia. Valuta päälle kastiketta maun mukaan. Viimeistele hodarit viipaloidulla chilillä ja hienonnetulla korianterilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit myös paahtaa grillisalsaan kasvikset uunissa 225 asteessa, 15-20 minuuttia. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • HK Maakarit Katalonian Carlos 260g
    HK Maakarit Katalonian Carlos 260g
    3,29/kpl12,65/kg
  • HK Maakarit Pampan Pablo raakamakkara 280g
    HK Maakarit Pampan Pablo raakamakkara 280g
    3,99/kpl14,25/kg
  • Pirkka hot dog -sämpylä 240g/4kpl
    Pirkka hot dog -sämpylä 240g/4kpl
    1,19/kpl4,96/kg
  • Quickbury hot dog sämpylä 4 kpl 250 g
    Quickbury hot dog sämpylä 4 kpl 250 g
    1,79/kpl7,16/kg
  • Fazer Street Food Briossi hot dog-sämpylä 4kpl/200g
    Fazer Street Food Briossi hot dog-sämpylä 4kpl/200g
    1,99/kpl9,95/kg
  • Pirkka paahdettu sipulirouhe 150g
    Pirkka paahdettu sipulirouhe 150g
    1,09/kpl7,27/kg
  • Kylmänen Paahdettusipuli 500g Mauste
    Kylmänen Paahdettusipuli 500g Mauste
    4,15/kpl8,30/kg
  • Sallinen Sipulirouhe 300g
    Sallinen Sipulirouhe 300g
    5,20/kpl17,33/kpl
  • Järvikylä korianteri rkk FI
    Järvikylä korianteri rkk FI
    1,89/kpl
  • Pirkka luumutomaatti 500 g ulkomainen 1lk
    Pirkka luumutomaatti 500 g ulkomainen 1lk
  • Tomaatti Suomi
    Tomaatti Suomi
    0,35/kpl3,29/kg
  • Tomaatti Suomi
    Tomaatti Suomi
    0,42/kpl4,69/kg
  • K-Menu tomaatti
    K-Menu tomaatti
  • Valkosipuli ulkomainen kg
    Valkosipuli ulkomainen kg
    0,64/kpl8,95/kg
  • Pirkka valkosipuli 100 g 2lk
    Pirkka valkosipuli 100 g 2lk
    1,002 kpl
    0,89/kpl8,90/kg
  • Pirkka makea sipuli 350 g 2 lk
    Pirkka makea sipuli 350 g 2 lk
    1,99/kpl5,69/kg
  • Lime
    Lime
    0,20/kpl2,69/kg
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    0,65/kpl
  • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,95/kpl
  • Jozo jodioitu hieno suola 1kg
    Jozo jodioitu hieno suola 1kg
    0,79/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 11 arvostelua