LuksushodaritTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Luksushodarit

Meksikolaishenkiset luksushodarit valmistetaan mausteisista makkaroista ja ne saavat viimeisen silauksen itsetehdystä grillisalsasta. Noin 2,75€/annos*

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(260 g)HK Maakarit Meksikon Miguel -makkaraa
    • tai
    • 1pkt(280 g)HK Maakarit Pampan Pablo -raakamakkaraa
    • 1ps(4 kpl/200 g)Fazer Street Food Hot dog -sämpylöitä
    • 4-8rklHellmann's Avokado-jalapeñokastiketta
    • 1-2jalapeno-chiliä (tuore)
    • 1/2ruukkuakorianteria

Grillisalsa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin grillisalsa. Paahda tomaatit, kuorelliset valkosipulinkynnet ja chilit grillissä tai valurautapannussa, kunnes niiden kuoret ovat tummuneet. Valkosipulit ja chilit voit ottaa aiemmin pois, tomaatit saavat paahtua kauemmin.
  2. Anna kasvisten jäähtyä hetki. Kuori valkosipulinkynnet. Poista chileistä kannat ja siemenet. Poista halutessasi tomaateista kuoret.
  3. Siirrä valkosipulit ja chilit mortteliin ja jauha tasaiseksi. Lisää tomaatit ja jauha rouheaksi. Voit valmistaa salsan myös sauvasekoittimella, mutta älä aja kastiketta aivan sileäksi.
  4. Hienonna sipuli. Huuhtele sipulikuutiot kylmällä vedellä ja lisää salsaan yhdessä hienonnetun korianterin ja limetinmehun kanssa. Mausta salsa suolalla.
  5. Grillaa makkarat kypsiksi. Jos käytät raakamakkaraa, grillaa se kokonaisena ja paloittele kypsänä. Lämmitä sämpylät grillissä.
  6. Nosta makkarat sämpylöille ja annostele päälle salsaa sekä paahdettua sipulia. Valuta päälle kastiketta maun mukaan. Viimeistele hodarit viipaloidulla chilillä ja hienonnetulla korianterilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit myös paahtaa grillisalsaan kasvikset uunissa 225 asteessa, 15-20 minuuttia. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu