Fredman Eko paistopussit

Fredman Eko paistopussit

Päivitetty 23.2.2021

Suomessa valmistetut Fredmanin paperiset Eko paistopussit sopivat kaikkeen ruoanlaittoon.

Paistopussien avulla säästyt turhilta sotkuilta ja valmistat herkullisia ruokia näppärästi. Monikäyttöistä paperipussia hyödynnät myös vaikkapa lahjakääreeksi tai sisustukseen.

Ekologisesti tuotettuja paistopusseja

Ruoanlaitto on usein sotkuista - rasvaa tirskuu sinne tänne eikä tahroilta säästy. Myymälöistä löydät nyt Fredman Eko paistopussit, jotka ovat mainio apu siistiin ruoanlaittoon. Vastuullisesti tuotetut paistopussit on valmistettu uusiutuvalla energialla, ja pussien valmistuksessa ei synny juuri lainkaan jätettä. Käyttämällä Fredmanin paistopusseja teet siis samalla myös ekoteon!

Paistopusseja on helppo käyttää. Asettele pussi saumat ylöspäin pellille, laita ruoka pussiin, taita pussin suu ja laita esilämmitettyyn uuniin, voilà!

FSC®-sertifioidusta TCF-paperista valmistettu värjäämätön paistopussi on maatuva, joten voit huoletta käyttää paistopussia myös biojätepussina tai heittää käytön jälkeen biojätteeseen. Mikäli paistopussi on paiston jälkeen vielä puhdas, voi paistopussia käyttää myös uudelleen.

Kaksi käytännöllistä kokoa

Fredman Eko paistopusseja on kaksi kätevää kokoa: S-kokoisessa (36x27cm) paistopussissa paistuu pienemmät paistettavat, kun taas isommassa L-kokoisessa (60x41cm) paistopussissa valmistuu kokonaiset kinkut ja kalat. Käyttämällä paistopussia vältyt käryltä sekä pinttyneeltä rasvalta astioissa ja uunissa ja saat lisäksi ruoallesi mehevän lopputuloksen!

Paistopusseja voi käyttää niin mikrossa kuin uunissakin, ja niissä valmistuu näppärästi kana, kala, kasvikset, liha ja höyrysämpylät. Hyödynnä paistopussia myös maustamiseen sekoittamalla raaka-aineet ja mausteet paistopussissa. Paistopussissa voi myös maustamisen lisäksi marinoida ruokia yön yli.

Fredman ekopaistopussi kuvitus 680x350px

Pakkauksen suunnittelijana Eili-Kaija Kuusniemi

Fredman Eko paistopussien hyllystä erottuvan, värikkään pakkauksen on kuvittanut suomalainen suunnittelija Eili-Kaija Kuusniemi, joka on tunnettu vesiväritekniikkaan. Myös mm. Arlalle ja Fazerille elintarvikepakkauksia kuvittanut Kuusniemi on ensimmäinen Fredmanin kanssa yhteistyötä tehnyt suunnittelija.

Kokeile ruskeita paperisia paistopusseja ruoanlaiton ja ruoka-aineiden säilytyksen lisäksi myös esim. eväspussina, lahjakääreenä, sisustuksessa tai vaikkapa American style kauppakassina - vain mielikuvitus on rajana!

Tutustu myös ekologiseen Carita ® Bio keittiöliinaan!

Fredman Eko paistopussit verkkokauppatilaukseen