Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
Kuumenna öljy pannulla. Ruskista liha kauttaaltaan välillä käännellen. Muista ruskistaa myös fileen päät. Nosta liha pannulta ja mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita maustetahnan ainekset keskenään. Levitä pullasudilla tahnaa kauttaaltaan lihan pintaan. Nosta liha paistopussiin ja nosta pussi uunivuokaan.
Pese, kuori ja paloittele porkkanat. Kuori ja lohko sipulit. Kuori valkosipulinkynnet. Nosta kasvikset paistopussiin lihan kanssa. Sulje pussi ja leikkaa yläosaan reikä. Työnnä reiästä paistolämpömittari lihan keskelle.
Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin tunti, tai kunnes mittari näyttää 65 astetta. Ota liha uunista ja peitä vuoka kannella tai foliolla ja anna lihan vetäytyä vähintään 20 minuuttia. Valmista pussiin kertyneestä nesteestä kastike. Tarjoa uunijuuresten ja perunoiden kanssa.
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.
Kommentoi