Beställ maten i webbutiken och hämta upp den färdigplockad

Beställ maten i webbutiken och hämta upp den färdigplockad

Päivitetty 23.6.2021

Beställ och hämta-tjänsten ger mer fritid i vardag och fest. Du kan plocka ihop köpkorgen på förhand på webben och hämta matinköpen i butikens avhämtningspunkt vid den tidpunkt du väljer!

Hämta inköpen färdigt plockade på hemvägen

Beställ och hämta-tjänsten gör det avsevärt enklare när vardagen är stressigare och inför festdagar.

Gör beställningen på webbsidorna till en K-mataffär som ligger vid hem-, semester- eller stugvägen. Efter det är det bara att hämta upp de färdigplockade och packade produkterna vid den tidpunkt du väljer i butikens avhämtningspunkt eller avhämtningsskåp och njuta av den inbesparade tiden.

Se alla butiker där varor kan beställas och hämtas här med hjälp av butikens namn, ort eller postnummer. Butikerna ser du också på kartan här.

gåTillWebbutiken-button

Det är lätt att beställa

Beställningen kan du göra hemma på soffan i lugn och ro eller tillsammans med familjen! Köpkorgen plockar du ihop genom att klicka produkterna i köpkorgen. När köpkorgen är klar, väljer du avhämtning som leveranssätt, den tidpunkt när det passar bäst att hämta inköpen, betalningssätt och sedan skickar du iväg beställningen.

Du får beställningsbekräftelsen till din e-post och ser din beställning i din beställningshistoria. Om du vill kan du bearbeta din beställning via länken i beställningsbekräftelsen ända tills beställningen har tagits till plockning i butiken. Se även de omfattande beställningsanvisningarna!

Hämta inköpen i avhämtningspunkten eller i avhämtningsskåpet

De flesta Beställ och hämta-butiker har en avhämtningspunkt, där du överräcks färdigt packade inköp. I några butiker finns avhämtningsskåp. Du får en bekräftelse till din e-post med närmare uppgifter om var butikens avhämtningspunkt eller -skåp ligger.

gåTillWebbutiken-button