Alppipizza
Alppipitsa on täytteiltään monipuolinen: Muun muassa briejuustoa, pinjansiemeniä, pestoa ja makeaa sipulia. Täyttävää pitsaherkkua nopeasti, 30 - 60 min.
6 annosta30 - 60 min470 kcal / annos (150g)
Ainekset
6 annosta
- 1pkt(360 g)Pirkka pizzapohja-aineksia
- 2tlpizzamaustetta
Täyte
- 3tomaattia
- 1pkt(200 g)Pirkka briejuustoa
- 1-2makeaa sipulia
- 150gohuen ohut -saunapalvikinkkua
- 1/2dlpinjansiemeniä
- 1tloreganoa
Pinnalle
- tuoretta oreganoa tai basilikaa
Valmistus
30 - 60 min- Valmista pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää taikinaan pizzamaustetta.
- Viipaloi tomaatit, brie ja sipulit ohuiksi viipaleiksi.
- Kauli pizzataikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi. Levitä pohjalle pesto. Asettele päälle ensin kinkku ruusukkeina, sitten tomaatit, juusto ja sipulit. Ripottele pinnalle pinjansiemenet ja oregano.
- Paista pizzaa 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 15 minuuttia. Nosta pizza hieman keskitasoa ylemmäksi ja paista vielä noin 5 minuuttia, jotta pintakin saa väriä.
- Ripottele halutessasi pinnalle tuoretta oreganoa tai basilikaa.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 150g100 g
- 470 kcal1 970 kJ
- Proteiinia 20 g
- Hiilihydraatteja45 g
- Rasvaa24 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi