• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Alppipizza

Alppipizza
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 470 kcal / annos (150g)

Ainekset

6 annosta

Täyte

    • 3tomaattia
    • 1-2makeaa sipulia
    • 1dlpestoa
    • 150gohuen ohut -saunapalvikinkkua
    • 1/2dlpinjansiemeniä
    • 1tloreganoa

Pinnalle

    • tuoretta oreganoa tai basilikaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää taikinaan pizzamaustetta.
  2. Viipaloi tomaatit, brie ja sipulit ohuiksi viipaleiksi.
  3. Kauli pizzataikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi. Levitä pohjalle pesto. Asettele päälle ensin kinkku ruusukkeina, sitten tomaatit, juusto ja sipulit. Ripottele pinnalle pinjansiemenet ja oregano.
  4. Paista pizzaa 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 15 minuuttia. Nosta pizza hieman keskitasoa ylemmäksi ja paista vielä noin 5 minuuttia, jotta pintakin saa väriä.
  5. Ripottele halutessasi pinnalle tuoretta oreganoa tai basilikaa.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 470 kcal1 970 kJ
  • Proteiinia20 g
  • Hiilihydraatteja45 g
  • Rasvaa24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4