• Erityisruokavaliot

Tomaattitarhurin pannupizza

Tomaattitarhurin pannupizza
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 770 kcal / annos (370g)

Ainekset

4 annosta

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Lisää joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva, sokeri ja suola. Alusta loput jauhot vähitellen. Lisää alustamisen loppuvaiheessa hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit ja öljymarinadi. Taikina saa jäädä pehmeäksi. Kohota taikina lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
  2. Poista pinaatista paksuimmat lehtiruodit ja hienonna lehtiä hieman.
  3. Voitele pyöreä piirasvuoka (halkaisija 30 cm). Kaada kohonnut taikina vuokaan ja painele se jauhotetuin käsin vuoan pohjalle.
  4. Levitä taikinapohjalle tomaattimurska ja pizzamauste. Ripottele päälle puolet juustoraasteesta. Lisää pinaatit, tomaatti- ja palvikinkkuviipaleet, valutetut salaattijuustokuutiot ja loput juustoraasteesta. Ripottele päälle pinjansiemenet.
  5. Paista pannupizzaa 250 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 15 minuuttia. Tarjoa salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 370g100 g

  • 770 kcal3 220 kJ
  • Proteiinia45 g
  • Hiilihydraatteja27 g
  • Rasvaa53 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille