Mozzarellapizza, pellillinen
- Annosmäärän. 8 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Pellillinen mozzarellapitsaa, voiko ihanampaa ollakaan? Helppo ja nopea pizzaresepti juuston ystäville, halutessasi voit lisätä pinnalle vielä vihreää pestoa.
- Kananmunaton
Ainekset
n. 8 annosta
Pohja
- 2 1/2 dl vettä
- 1 ps (11 g) Pirkka kuivahiivaa
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl sokeria
- n. 5 dl vehnäjauhoja
- 2 rkl oliiviöljyä
Täyte
- 2 pkt (á 200 g/125 g) Pirkka mozzarellaa
- 2 (250 g) kookasta kiinteää tomaattia
- 2 dl Pirkka valkosipulitomaattimurskaa
- 100 g Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
- 1 dl Pirkka vihreää pestoa
Ravintosisältö
- Energia886 kJ / 212 kcal
- Rasva12 g
- josta tyydyttynyttä4,1 g
- Hiilihydraatit17,6 g
- josta sokereita2,1 g
- Proteiini7,7 g
- Suola0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Sekoita hiiva pieneen jauhomäärään ja lisää seos veteen. Lisää myös suola ja sokeri. Alusta loput jauhot joukkoon vähitellen. Lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa. Jätä taikina pehmeähköksi.
- Nosta taikinakulho lämpimään vesialtaaseen. Peitä kulho leivinliinalla ja anna kohota kooltaan kaksinkertaiseksi.
- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa mozzarella mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Kaada hyvin kohonnut taikina jauhotetun leivinpaperin päälle ja taputtele se jauhoisin käsin uunipellin kokoiseksi ohueksi pohjaksi, johon jää myös hiukan reunaa.
- Levitä valkosipulitomaattimurska tasaisesti pohjalle ja ripottele juustoraaste päälle. Asettele mozzarellaviipaleet tasaisin välein pizzan päälle ja jaa tomaattikuutiot väleihin.
- Paista pizzaa uunin alimmalla tasolla noin 12–13 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja reunat saaneet väriä.
- Annostele pesto pikkulusikalla pieninä nokareina tasaisesti koko kuumalle pizzalle ja tarjoa heti raikkaan salaatin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −13 %Plussa-kortillaEtuhinta 4,00/3 kpl10,67/kgIlman Plussa-korttia 1,55/kpl (12,40/kg)
- Plussa-etu −20 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,50/3 kpl2,14/kgIlman Plussa-korttia 1,05/kpl (2,69/kg)
- Plussa-etu −9 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,60/2 kpl12,00/kgIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (13,27/kg)
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 4,00/2 kpl10,81/kgIlman Plussa-korttia 2,15/kpl (11,62/kg)
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,0(28 arviota)
- 30 - 60 min3,0(11 arviota)
- 30 - 60 min4,7(162 arviota)
- yli 60 min3,7(33 arviota)
- 30 - 60 min3,8(37 arviota)
- yli 60 min3,4(16 arviota)
- 30 - 60 min4,0(1 arvio)
- 30 - 60 min4,0(70 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (85 arviota)
- yhlisse4 vuotta sittenIhanko totta että saa halutessaan laittaa pestoa? Eikö tämä ole emmentaalipizza, ei mozzarella tuolla ohjeella. Ja vielä tomaattiakin mukana!
- JS5 vuotta sittenToimii
- Lenita7 vuotta sittenKaksi kertaa ollaan tehty ja molemmilla kerroilla maistui erinomaisesti, tosin tomaatin ystävänä laitoin tomaattia pizzaan kaksinkertaisen määrän😊
- Ila😀7 vuotta sittenPizzan ohje vaikuttaa hyvältä. Joten kokeilemme sitä. Kerromme mielipiteemme myöhemmin✌