• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuusto-tomaattipizza

Vuohenjuusto-tomaattipizza
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 palaa
  • 30 - 60 min
  • 330 kcal / annos (145g)

Ainekset

8 palaa

Tomaattikastike

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista pohjataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina leivinpaperin päällä pellin kokoiseksi levyksi.
  2. Ohenna tomaattipyre vedellä, mausta se pizzamausteella, pippurilla ja sokerilla. Levitä pohjan päälle tomaattikastike ja juustoraaste. Lisää suikaloitu punasipuli, halkaistut tomaatit leikkuupinta ylöspäin sekä puolikkaiksi kiekoiksi leikattu vuohenjuusto. Ripottele pinnalle pinjansiemenet.
  3. Paista uunin alimmalla tasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia. Lusikoi valmiille pizzalle pestoa ennen tarjoilua.

Ravintosisältö perannos 145g100 g

  • 330 kcal1 380 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja33 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5