• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Ananasmannapuuro

Ananasmannapuuro
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 90,3 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna maito kiehuvaksi. Vatkaa joukkoon mannasuurimot ja keitä puuhaarukalla sekoittaen noin 10 minuuttia.
  2. Mausta halutessasi suolalla. Lisää ananasmurska liemineen ja sokeri. Tarjoa hieman jäähtyneenä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit valmistaa ohjeen valmiista Pirkka mannapuurosta (330 g). Kaada puuro mikronkestävään astiaan ja lämmitä pakkausohjeen mukaan. Sekoita joukkoon puolet ananasmurskasta ja sokerista.

Ravintosisältö per 100 g

  • 90,3 kcal378 kJ
  • Proteiinia3,59 g
  • Hiilihydraatteja12,4 g
  • Rasvaa2,97 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2