Appelsiini-raejuustosalaatti
- Annosmäärä4–5 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Perinteinen appelsiini-raejuustosalaatti maistuu alkuruokana tai lisäkkeenä. Raikkautta salaattin tuo punasipuli ja raikas kastike.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4–5 annosta
- 3 appelsiinia
- 1 punasipuli
- 1 tlk (200 g) raejuustoa
Kastike
- 3 rkl öljyä
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- 2 rkl appelsiininmehua
- 1 tl Pirkka juoksevaa hunajaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tl basilikaa
Ravintosisältö
- Energia297 kJ / 71 kcal
- Rasva3,6 g
- josta tyydyttynyttä0,4 g
- Hiilihydraatit6 g
- josta sokereita5,8 g
- Proteiini2,7 g
- Suola0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
- Kuori appelsiinit veitsellä hedelmälihaa myöten. Viipaloi appelsiinit. Kuori ja viipaloi sipuli mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
- Levitä appelsiini- ja sipuliviipaleet laakealle vadille. Ripottele päälle raejuusto.
- Sekoita kastikeainekset keskenään. Kaada kastike salaatin päälle. Salaatti saa vetäytyä hetken jääkaapissa.
- Tarjoa alkupalana tai lisäkesalaattina leivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 5 min4,3(4 arviota)
- alle 15 min4,4(13 arviota)
- alle 15 min4,7(3 arviota)
- Videoalle 15 min3,8(130 arviota)
- alle 15 min4,3(22 arviota)
- alle 15 min3,5(2 arviota)
- alle 30 min3,3(10 arviota)
- alle 15 min3,3(3 arviota)