• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Appelsiini-avokadosalaatti

Appelsiini-avokadosalaatissa appelsiinin raikkaus ja avokadon pehmeys täydentävät toisiaan.
Appelsiini-avokadosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 95,7 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 1rklöljyä
    • 1rklomenaviinietikkaa
    • ripausmustapippuria
    • ripaussuolaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Revi salaatti vadille. Kuori appelsiini kalvottomaksi veitsellä. Leikkaa appelsiini puoliksi ja viipaloi puolikkaat. Kuori ja halkaise avokado, poista kivi ja viipaloi hedelmäliha.
  2. Levitä appelsiini- ja avokadoviipaleet salaattipedille. Paahda pinjansiemenet pannulla. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kaada salaatin päälle. Ripottele pinnalle pinjansiemenet. Tarjoa heti.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 95,7 kcal401 kJ
  • Proteiinia1,44 g
  • Hiilihydraatteja4,36 g
  • Rasvaa7,82 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille