• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Avokado-fetasalaatti

Avokado-fetasalaatti sopii alku- tai lisäkesalaatiksi tai vaikkapa lounaaksi broilerin kanssa. Tämäkin resepti vain n. 4,00€/annos*.
Avokado-fetasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 118 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Revi salaatinlehdet vadille. Halkaise ja poista kivi avokadosta. Koverra sisus irti kuoresta ja kuutioi tai viipaloi hedelmäliha. Puolita kurkku ja viipaloi puolikkaat. Leikkaa sipuli hyvin ohuiksi renkaiksi tai suikaleiksi.
  2. Levitä avokado, kurkku, sipuli, valutetut juustokuutiot ja basilika salaatin päälle. Mausta salaatti öljyllä, sitruunanmehulla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi grillattua tai paistettua broileria.

Tiesitkö että...

Vinkki! Kokeile salaattijuustokuutioiden tilalla vuohenjuustokuutioita. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 118 kcal492 kJ
  • Proteiinia14,7 g
  • Hiilihydraatteja0,86 g
  • Rasvaa6,14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4