• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Peruna-fetajuustosalaatti

Tämäkin resepti vain n. 2,40€/annos*.
Peruna-fetajuustosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4-5 annosta

Marinadi

Lisäksi

    • Pirkka patonkia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä perunat kypsiksi. Kuori ja paloittele jäähtyneet perunat.
  2. Hienonna sipuli. Sekoita marinadin ainekset salaattikulhossa. Kääntele perunat ja sipuli marinadin joukkoon. Anna marinoitua jääkaapissä vähintään 1/2 tuntia.
  3. Kuori ja paloittele avokadot. Kuori ja rouhi pistaasipähkinät. Revi salaatit laakealle vadille.
  4. Lisää salaattipedille perunaseos, salaattijuustokuutiot, avokadot ja pähkinät. Tarjoa lisäksi patonkia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 173 kcal725 kJ
  • Proteiinia5,16 g
  • Hiilihydraatteja7,28 g
  • Rasvaa13,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5