• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vihreä juustosalaatti

Vihreän juustosalaatin vuohenjuusto ja avokado täydentävät toisiaan. Salaatin herneenversot ovat paitsi kauniita, myös maukkaita. Tämäkin resepti vain n. 1,40€/annos*.
Vihreä juustosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 220 kcal / annos (160g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Revi salaatinlehdet ja puolita herneenversot laakealle vadille.
  2. Puolita kurkku ja halkaise puolikkaat. Raaputa keskeltä siemenet pois. Höylää kurkunpuolikkaat kuorimaveitsellä pitkittäin ohuiksi suikaleiksi. Lisää kurkut salaatin päälle.
  3. Siivilöi juustokuutiot ja ripottele salaatille.
  4. Kuori sipuli ja leikkaa aivan ohuiksi renkaiksi. Lisää sipuli salaattiin.
  5. Halkaise avokado, poista siemen ja kuori puolikkaat. Kuutioi avokadot kulhoon. Purista sitruunasta mehu ja sekoita se avokadopalojen joukkoon tummumisen estämiseksi. Lusikoi avokadot ja mehu salaatille.
  6. Ripottele päälle krutongit. Tarjoa heti.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 220 kcal921 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille