• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoitu kukkakaali-fetasalaatti

Marinoitu kukkakaali-fetasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 103 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Marinadi

    • 4rklsalaattijuuston öljymarinadia
    • 3rklvalkoviinietikkaa
    • 1/2-1rkljuoksevaa hunajaa
    • n. 1/2tlminttua
    • suolaa
    • mustapippuria

Pinnalle

    • basilikaa tai persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele kukkakaali. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada marinadi kukkakaalien päälle. Lisää valutetut salaattijuustokuutiot. Anna marinoitua noin 1/2 tuntia.
  2. Puolita kirsikkatomaatit. Revi jääsalaatti vadille ja kaada kukkakaaliseos salaattipedille. Lisää kirsikkatomaatit. Koristele yrteillä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 103 kcal429 kJ
  • Proteiinia3,94 g
  • Hiilihydraatteja2,74 g
  • Rasvaa8,35 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille