Suklaakakku mikrossa
- Annosmäärä2 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Nopea suklaakakku valmistuu helposti mikrossa. Suklainen mukikakku on nopea apu herkkuhimoon.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
2 annosta
1/2 dl | tai |
1/2 dl | sokeria tai |
2 rkl | tai |
1/4 tl | tai |
1 | kananmuna tai |
1/2 dl | maitoa tai |
2 rkl | öljyä tai |
Lisäksi | |
---|---|
tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 337 kJ / 321 kcal |
Rasva | 17,5 g |
josta tyydyttynyttä | 2,8 g |
Hiilihydraatit | 31,9 g |
josta sokereita | 20,6 g |
Proteiini | 7,2 g |
Suola | 0,2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
Lisää kananmuna, maito ja rasva. Sekoita tasaiseksi.
Jaa taikina kahteen mikronkestävään mukiin. Kuumenna mukeja samaan aikaan mikroaaltouunissa (max. 800W) noin 2 minuuttia.
Tarjoa mukikakut esimerkiksi jäätelön ja marjojen kanssa.
Huom! Mikrojen tehot vaihtelevat, joten tarkkaile kakkuja kypsennyksen aikana. Vähennä tehoa tai kypsennysaikaa tarvittaessa. Voit maustaa suklaakakut halutessasi esimerkiksi vaniljasokerilla.