Banaanipannukakku
- Annosmäärä15 palaa
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
Paista uunipannullinen banaanipannaria ja saat useamman aamupalan valmiiksi yhdellä kerralla! Tämän pannarin myötä aamuista tulee vähän hohdokkaampia.
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
Ainekset
15 palaa
1 (150 g) | banaani tai |
2 | kananmunaa tai |
5 dl | tai |
3 dl | kaurahiutaleita tai |
2 rkl | rypsiöljyä tai |
1/2 tl | suolaa tai |
Pinnalle | |
---|---|
2 (300 g) | banaania tai |
Tahinikastike | |
4 rkl | tai |
3 rkl | tai |
Ravintosisältö
Energia | 791 kJ / 190 kcal |
Rasva | 8,8 g |
josta tyydyttynyttä | 1,1 g |
Hiilihydraatit | 21,7 g |
josta sokereita | 11,5 g |
Proteiini | 4,9 g |
Suola | 0,5 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Muussaa taikinan banaani haarukalla kulhossa. Sekoita joukkoon munat. Sekoita joukkoon loput taikinan ainekset. Kaada taikina leivinpaperin päälle syvälle uunipannulle. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
Viipaloi päälle tulevat banaanit haluamallasi tavalla ja levitä viipaleet pannukakun päälle.
Paista 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.
Sekoita vaahterasiirappi ja tahini. Tarjoa kastike pannukakun kanssa.