Banaanipannukakku
Paista uunipannullinen banaanipannaria ja saat useamman aamupalan valmiiksi yhdellä kerralla! Tämän pannarin myötä aamuista tulee vähän hohdokkaampia. Noin 0,35€/annos.*
15 palaa30 - 60 min
Ainekset
15 palaa
- 1(150 g)banaani
- 2kananmunaa
- 3dlkaurahiutaleita
- 2rklrypsiöljyä
- 1/2tlsuolaa
Pinnalle
- 2(300 g)banaania
Tahinikastike
- 3rklUrtekram Luomu tahinia
Valmistus
30 - 60 min- Muussaa taikinan banaani haarukalla kulhossa. Sekoita joukkoon munat. Sekoita joukkoon loput taikinan ainekset. Kaada taikina leivinpaperin päälle syvälle uunipannulle. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
- Viipaloi päälle tulevat banaanit haluamallasi tavalla ja levitä viipaleet pannukakun päälle.
- Paista 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.
- Sekoita vaahterasiirappi ja tahini. Tarjoa kastike pannukakun kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Lemppari pannukakkuohje! Laitan lisäksi ripauksen vaniljasokeria, suolaa ja leivinjauhetta, ja laitan kaikki banaanit taikinaan. Hyvän omatunnon pannari!
Ei jatkoon. 🥴 Mauton ja vetinen. Helppo valmistaa.
Ohut uunipellille. Melko mauton ja huono koostumus ilman jauhoja. Jäi raa’an tuntuiseksi vaikka tosiaan oli todella ohut ja koko 30min uunissa. Ei perinteisen pannukakun ystäville
Aika ohut tuli, kun uunipellillä teki. Hyvän makuinen, ehkä sekoittaisin enemmän banaania taikinaan, kun pannukakun päälle. Tahinikastike tosi hyvää! Sitä voisi tehdä muidenkin lettujen, vohvelien ja herkkujen seuraksi! 3½ antaisin jos voisi, mutta nyt 4.