Ricottapannukakut
Ricottapancakes eli mehevät ricottapannukakut sopivat hyvin brunssiruoaksi. Tarjoa lisäksi tuoreita marjoja tai hedelmiä sekä vaahterasiirappia. Noin 0,25€/kpl.
- 18 kpl
- alle 30 min
Ainekset
18 kpl
- 3kananmunaa
- 1tlk(250 g)ricottajuustoa (Galbani)
- 2 1/2dlmaitoa
- 2 1/2dlvehnäjauhoja
- 1tlleivinjauhetta
- ripaussuolaa
Paistamiseen
- Flora kokin salaisuus kasvi- ja voiöljyseosta
Lisäksi
- tuoreita marjoja tai hedelmiä
Valmistus
alle 30 min- Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset.
- Sekoita ricotta, maito ja keltuaiset keskenään. Sekoita myös kuivat aineet keskenään ja lisää ne parissa erässä seokseen.
- Vaahdota valkuaiset ja nostele varovasti taikinan joukkoon.
- Kuumenna rasva ohukaispannulla ja annostele taikinaa noin 1/2 dl pannunsyvennystä kohden. Paista pannukakut kauniin ruskeiksi keskilämmöllä kummaltakin puolelta 2-3 minuuttia. Pidä valmiit pannukakut lämpiminä esimerkiksi alumiinifolion alla. Tarjoa pannukakut tuoreiden marjojen tai hedelmien sekä vaahterasiirapin kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Ricottahan on rahka,miks ei suomalainen rahka kelpaa
ricottA,pannukakkuun voi käyttää myös tavallista maitorahkaa. Resepti löytyy esimerkiksi täältä: https://www.k-ruoka.fi/reseptit/rahkapannari