RicottapannukakutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ricottapannukakut

Ricottapancakes eli mehevät ricottapannukakut sopivat hyvin brunssiruoaksi. Tarjoa lisäksi tuoreita marjoja tai hedelmiä sekä vaahterasiirappia. Noin 0,25€/kpl.

  • 18 kpl
  • alle 30 min

Ainekset

18 kpl
    • 3kananmunaa
    • 1tlk(250 g)ricottajuustoa (Galbani)
    • 2 1/2dlmaitoa
    • 2 1/2dlvehnäjauhoja
    • 1tlleivinjauhetta
    • ripaussuolaa

Paistamiseen

    • Flora kokin salaisuus kasvi- ja voiöljyseosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset.
  2. Sekoita ricotta, maito ja keltuaiset keskenään. Sekoita myös kuivat aineet keskenään ja lisää ne parissa erässä seokseen.
  3. Vaahdota valkuaiset ja nostele varovasti taikinan joukkoon.
  4. Kuumenna rasva ohukaispannulla ja annostele taikinaa noin 1/2 dl pannunsyvennystä kohden. Paista pannukakut kauniin ruskeiksi keskilämmöllä kummaltakin puolelta 2-3 minuuttia. Pidä valmiit pannukakut lämpiminä esimerkiksi alumiinifolion alla. Tarjoa pannukakut tuoreiden marjojen tai hedelmien sekä vaahterasiirapin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua
  • ricottA23.4.2017

    Ricottahan on rahka,miks ei suomalainen rahka kelpaa

  • K-Kuluttajapalvelu23.4.2017

    ricottA,pannukakkuun voi käyttää myös tavallista maitorahkaa. Resepti löytyy esimerkiksi täältä: https://www.k-ruoka.fi/reseptit/rahkapannari