• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Appelsiini-kaurapannukakut

Appelsiini-kaurapannukakut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 20 kpl
  • 30 - 60 min
  • 385 kcal / annos (220g)

Ainekset

n. 20 kpl
    • 2dlvehnäjauhoja
    • 2rklsokeria
    • 2tlleivinjauhetta
    • 1/2tlkanelia
    • 1/2tlsuolaa
    • 4dlPirkka kaurajuomaa
    • 2kananmunaa
    • 2rkljuoksevaa margariinia

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Lisää kaurajuoma, munat, rasva ja jauhoseos. Sekoita tasaiseksi. Anna turvota noin ½ tuntia.
  3. Paista taikinasta pannukakkuja lettupannulla keskilämmöllä.
  4. Kuori appelsiinit terävällä veitsellä hedelmälihaa myöten ja leikkaa hedelmät ohuiksi viipaleiksi.
  5. Siirrä pannukakut tarjoiluvadille ja nosta niiden päälle appelsiiniviipaleet. Kaada ohukaisille vaahterasiirappia ja ripottele pinnalle hasselpähkinärouhetta.

Tiesitkö että...

Huom! Appelsiini-kauraohukaiset ovat maidottomia, kun käytät maidotonta rasvaa.

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 385 kcal1 610 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja46 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille