Appelsiini-kaurapannukakut
Maidottomat Appelsiini-kaurapannukakut viimeistelevät myöhäisen viikonloppuaamiaisen. Kaurajuoma ja -hiutaleet tekevät näistä herkuista erityisen meheviä.
- n. 20 kpl
- 30 - 60 min
- 385 kcal / annos (220g)
Ainekset
n. 20 kpl
- 2dlvehnäjauhoja
- 2rklsokeria
- 2tlleivinjauhetta
- 1/2tlkanelia
- 1/2tlsuolaa
- 4dlPirkka kaurajuomaa
- 2kananmunaa
- 2rkljuoksevaa margariinia
Paistamiseen
- juoksevaa margariinia
Lisäksi
Valmistus
30 - 60 min- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää kaurajuoma, munat, rasva ja jauhoseos. Sekoita tasaiseksi. Anna turvota noin ½ tuntia.
- Paista taikinasta pannukakkuja lettupannulla keskilämmöllä.
- Kuori appelsiinit terävällä veitsellä hedelmälihaa myöten ja leikkaa hedelmät ohuiksi viipaleiksi.
- Siirrä pannukakut tarjoiluvadille ja nosta niiden päälle appelsiiniviipaleet. Kaada ohukaisille vaahterasiirappia ja ripottele pinnalle hasselpähkinärouhetta.
Tiesitkö että...
Huom! Appelsiini-kauraohukaiset ovat maidottomia, kun käytät maidotonta rasvaa.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 220g100 g
- 385 kcal1 610 kJ
- Proteiinia 9 g
- Hiilihydraatteja46 g
- Rasvaa18 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi