• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
PorkkanakakkupannariTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Porkkanakakkupannari

Porkkanakakkupannariin uppoaa kätevästi porkkanaraasteen tähteet. Tuorejuustovaahto, pähkinät ja vaahterasiirappi viimeistelevät herkun. Noin 0,85€/annos.

  • 8 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

8 annosta
    • 4kananmunaa
    • 5dlvehnäjauhoja
    • 1lmaitoa
    • 2dlporkkanaraastetta (hienoa)
    • 50gvoita sulatettuna
    • 2rklsokeria
    • 1tlsuolaa
    • 2tlkanelia
    • 1tlinkivääriä
    • 1tlkardemummaa

Tuorejuustovaahto

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita munat ja jauhot kulhossa. Lisää maitoa vähitellen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Sekoita taikinan joukkoon porkkanaraaste, sulatettu voi, sokeri, suola ja mausteet.
  2. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen uunipeltiin.
  3. Paista pannukakkua 200-asteisessa uunissa 30-35 minuuttia.
  4. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja makeuta vaahto vaahterasiirapilla.
  5. Tarjoa pannari tuorejuustovaahdon ja pähkinöiden kanssa. Halutessasi voit lorauttaa annokseen vielä vaahterasiirappia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 30 arvostelua
  • Älä tee kirjaimellisesti ohjeen mukaan. Käytä järkeä15.4.2018

    Jos ohje sanoo litra maitoa, ja ohjeeksi että maito lisätään vähitellen muna-jauho seokseen, ni järkikin sen sanoo että et kippaa koko litraa kerralla. Se riippuu ihan jauhoista tarvitseeko taikinamäärä koko litran. Näet taikinan paksuudesta millonko se on uuniin sopivaa.

  • sdfg13.1.2018

    Täälllä myös jäi löysäksi 40min paistamisen jälkeen, mutta seuraavana päivänä jäähtyneenä oli oikein hyvää.

  • Leipoja10.10.2017

    Tarvitseeko tätä kohottaa ennen paistamista?tein eilen onnistui tosi hyvin ai ai mitä herkkua oli.mieskin kehui.paistoin muuten pitempään mitä ohjeessa oli,tein ohjeen mukaan muutoin.annoin levähtää ennekuin leikkasin.kannattaa tehdä😉en ymmärrä miten epä onnistua?

  • K-Kuluttajapalvelu10.10.2017

    Leipoja, pannaria ei kohoteta ennen paistamista.

  • Kotikokki24.9.2017

    Sama homma, pannari oli uunissa 200 asteessa n. tunnin ja silti mössöä, kunnes jäähtyi viileäksi. Inkivääriä oli myös ehdottomasti liikaa omaan makuun, tuntui maistuvan pelkältä inkivääriltä. Ei vedä vertoja tavalliselle pannarille!

  • Simo10.9.2017

    Onkohan ohjeessa varmasti ainesten suhde / paistolämpötila oikein? Oma pannukakku oli hyvänmakuinen mutta rakenteeltaan mössöä vaikka paistoi tunnin. Mietin myös ohjeen alkua, "sekoita munat ja jauhot ja lisää maitoa vähitellen..."; eikö yleensä tehdä toisin päin, sekoitetaan munamaito ja sitten lisätään jauhot erissä?

  • K-Kuluttajapalvelu10.9.2017

    Simo, harmillista kuulla, ettei pannari kypsynyt ohjeistetussa ajassa. Paistoaika on ohjeellinen ja uunien tehoissa voi myös jonkin verran olla eroja. Välitän palautteesi tiedoksi resepteistä vastaaville henkilöille.