KatkarapukulhoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Katkarapukulho

Vietnamilainen katkarapukulho syntyy näppärästi valmisriisistä. Kasaa kulhoon katkarapuja sekä raikkaita kasviksia ja valuta päälle kesärullista tuttua Nuoc Cham -kastiketta. Noin 3,70€/annos.

  • 2 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

2 annosta

Kastike

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna riisi mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa yksi katkarapupussi irti ketjupakkauksesta. Leikkaa saumojen keskeltä, jotta pussi pysyy ehjänä. Laita isoon kulhoon kylmää vettä ja pikasulata katkaravut upottamalla ne kylmään veteen pakkauksessaan noin puoleksi tunniksi.
  2. Kuori porkkana. Leikkaa ohuiksi tikuiksi tai raasta porkkana karkeaksi. Leikkaa myös kurkku ohuiksi tikuiksi. Suikaloi kaali ohueksi. Viipaloi avokado.
  3. Jaa riisi kahteen kulhoon, riisi voi olla hieman haaleaa. Asettele kasvikset sektoreittain kulhoon. Lisää valutetut katkaravut, suolapähkinät ja korianteri.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada tasaisesti kasvisten ja katkarapujen päälle. Tarjoa limetin ja halutessasi srirachan kanssa.

Katso video

Tiesitkö että...

Voit korvata kalakastikkeen soijakastikkeella (1/2 rkl) + vedellä (1 rkl vettä). *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka valmisriisi Jasmiini 250g
    Pirkka valmisriisi Jasmiini 250g
    -11 %3,002 kpl
    Plussa-kortillaPlussa-tarjous-11 %
    1,69/kpl6,76/kg
  • Pirkka katkarapu 125-175 kpl 4x100g MSC pakaste
    Pirkka katkarapu 125-175 kpl 4x100g MSC pakaste