• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Basilika-broileripasta

Basilika-broileripasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 156 kcal / 100 g

Ainekset

n. 4 annosta
    • 1pkt(250 g)tomaattifettuccine tuorepastaa
    • 1rs(450 g)basilikamarinoituja broilerinfileesuikaleita
    • 1(200 g)purjo
    • 1ps(150 g)pinaattia (pakaste tai tuore)
    • 1-2rklöljyä
    • 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa
    • 3/4tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1-2rklomenaviinietikkaa

Pinnalle

    • 2-3tomaattia
    • 1dlbasilikan lehtiä
    • parmesaania raastettuna

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo. Hienonna myös tuore pinaatti. Paista broilerisuikaleet muutamassa erässä öljyssä paistokasarissa kypsiksi ja siirrä ne lautaselle.
  2. Kiehauta purjo öljyssä ja sekoita joukkoon pinaatti (pakastepinaatti jäisenä). Siirrä broilerisuikaleet takaisin paistokasariin. Kaada kasariin ruokakerma. Mausta suolalla, pippurilla ja omenaviinietikalla. Hauduta kannen alla noin 5 minuuttia.
  3. Keitä tuorepastaa pakkauksen ohjeen mukaan noin 3 minuuttia. Valuta pasta hyvin ja sekoita kastikkeen joukkoon. Kaada pasta tarjolle laakeaan kulhoon. Ripottele pinnalle kuutioituja tomaatteja, basilikanlehtiä ja parmesaania. Tarjoa patongin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 156 kcal652 kJ
  • Proteiinia7,98 g
  • Hiilihydraatteja14,8 g
  • Rasvaa7,08 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille