Basilika-broileripasta
Nopeasti valmistuva basilika-broileripasta maistuu koko perheelle. Herkullisessa pastassa maistuvat tomaatti, basilika ja pinaatti.
n. 4 annosta30 - 60 min156 kcal / 100 g
Ainekset
n. 4 annosta
- 1pkt(250 g)tomaattifettuccine tuorepastaa
- 1rs(450 g)basilikamarinoituja broilerinfileesuikaleita
- 1(200 g)purjo
- 1ps(150 g)pinaattia (pakaste tai tuore)
- 1-2rklöljyä
- 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa
- 3/4tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1-2rklomenaviinietikkaa
Pinnalle
- 2-3tomaattia
- 1dlbasilikan lehtiä
- parmesaania raastettuna
Lisäksi
Valmistus
30 - 60 min- Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo. Hienonna myös tuore pinaatti. Paista broilerisuikaleet muutamassa erässä öljyssä paistokasarissa kypsiksi ja siirrä ne lautaselle.
- Kiehauta purjo öljyssä ja sekoita joukkoon pinaatti (pakastepinaatti jäisenä). Siirrä broilerisuikaleet takaisin paistokasariin. Kaada kasariin ruokakerma. Mausta suolalla, pippurilla ja omenaviinietikalla. Hauduta kannen alla noin 5 minuuttia.
- Keitä tuorepastaa pakkauksen ohjeen mukaan noin 3 minuuttia. Valuta pasta hyvin ja sekoita kastikkeen joukkoon. Kaada pasta tarjolle laakeaan kulhoon. Ripottele pinnalle kuutioituja tomaatteja, basilikanlehtiä ja parmesaania. Tarjoa patongin kanssa.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 156 kcal652 kJ
- Proteiinia 7,98 g
- Hiilihydraatteja14,8 g
- Rasvaa7,08 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi