• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Yrttinen tonnikala-salsapasta

Maukas ruoka syntyy tuorepastasta, tonnikalasta, yrttisestä salsasta ja parmesaanijuustosta.
Yrttinen tonnikala-salsapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3-4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 340 kcal / annos (165g)

Ainekset

3-4 annosta

Lisäksi

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valuta tonnikala ja paloittele. Säästä öljy. Kuutioi tomaatit, hienonna kuorittu punasipuli, valkosipulinkynnet ja mausteyrtit.
  2. Sekoita kaikki hienonnetut ainekset keskenään. Lisää joukkoon kaprikset, omenaviinietikka ja tonnikalatölkin öljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita joukkoon tonnikalasalsa. Kaada pasta tarjolle ja ripottele pinnalle parmesaaniraastetta ja hienonnettua tilliä. Tarjoa salaatin ja patongin kanssa.

Ravintosisältö perannos 165g100 g

  • 340 kcal1 420 kJ
  • Proteiinia22 g
  • Hiilihydraatteja36 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1