Yrttinen tonnikala-salsapasta
Maukas ruoka syntyy tuorepastasta, tonnikalasta, yrttisestä salsasta ja parmesaanijuustosta.
- 3-4 annosta
- 30 - 60 min
- 340 kcal / annos (165g)
Ainekset
3-4 annosta
- 1tlk(200 g)Pirkka tonnikalapaloja öljyssä
- 2-3tomaattia
- 1punasipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1/2dltimjamia
- 1/2dltuoretta basilikaa
- 1/2dltilliä
- 2-3rklPirkka kapriksia
- 1rklomenaviinietikkaa
- 3rkltonnikalatölkin öljyä
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Lisäksi
- 1pkt(250 g)Pirkka tagliatelle tuorepastaa
- vettä
- suolaa
Pinnalle
Valmistus
30 - 60 min- Valuta tonnikala ja paloittele. Säästä öljy. Kuutioi tomaatit, hienonna kuorittu punasipuli, valkosipulinkynnet ja mausteyrtit.
- Sekoita kaikki hienonnetut ainekset keskenään. Lisää joukkoon kaprikset, omenaviinietikka ja tonnikalatölkin öljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita joukkoon tonnikalasalsa. Kaada pasta tarjolle ja ripottele pinnalle parmesaaniraastetta ja hienonnettua tilliä. Tarjoa salaatin ja patongin kanssa.
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 165g100 g
- 340 kcal1 420 kJ
- Proteiinia 22 g
- Hiilihydraatteja36 g
- Rasvaa12 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi