• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Basilika-juustopasta

Tuorejuustosta ja tuoreista yrteistä syntyy helppo ja nopea pastakastike. Basilika-juustopasta on myös edullinen arkiruoka.
Basilika-juustopasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 15 min
  • 230 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Lisäksi

    • parmesaanijuustoa raastettuna
    • tomaattiviipaleita

Valmistus

alle 15 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuumenna ruokakerma tilavassa paistokasarissa ja sulata juusto joukkoon tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Siivilöi pasta vedestä ja sekoita juustokastikkeen joukkoon. Suikaloi päälle tuoreita basilikanlehtiä ja tarjoa välittömästi raastetun parmesaanijuuston ja tomaattiviipaleiden kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 230 kcal963 kJ
  • Proteiinia7,82 g
  • Hiilihydraatteja30,5 g
  • Rasvaa8,27 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu