• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pekoni-vihannespasta

Pekoni-vihannespasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 393 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna vesi tilavassa kattilassa pastaa varten. Suikaloi valkosipulinkynnet. Leikkaa halkaistu ja huuhdeltu purjo ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja suikaloi porkkana tikuiksi. Irrota parsakaalista kukinnot. Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi.
  2. Suikaloi pekoniviipaleet ja levitä ne kylmän paistokasarin pohjalle. Kuumenna ja anna pekonisuikaleiden paistua rapeiksi. Lisää valkosipuli, purjo, parsakaali, porkkana- ja paprikasuikaleet pannulle ja kypsennä niitä noin 10 minuuttia ahkerasti käännellen, kunnes parsakaalikin on pehmennyt.
  3. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Vatkaa munat ja ruokakerma keskenään ja mausta mustapippurilla.
  4. Valuta pasta ja sekoita heti paistokasarissa kuumien vihannesten kanssa. Lisää muna-ruokakermaseos ja sekoita hetki, jotta seos lämpenee, mutta kananmunat eivät vielä ala hyytyä. Tarjoa pekoni-vihannespasta heti raastetun parmesaanin kanssa.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 393 kcal1 640 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja41 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2