• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileri-salviapasta

Nopea broileri-salviapasta maustetaan salvialla, rucolalla ja parmesaanilla.
Broileri-salviapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 586 kcal / annos (245g)

Ainekset

4 annosta

Broileriseos

Lisäksi

    • parmesaania raastettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
  2. Kuori ja suikaloi sipuli. Paista broilerit öljyssä kypsiksi parissa erässä. Kuullota samalla sipulit. Pidä broileri-sipuliseos lämpimänä. Puolita kirsikkatomaatit ja revi rucolanlehdet.
  3. Valuta pasta ja sekoita joukkoon salviatahna. Kaada pasta ja broileriseos kerroksittain tarjoiluastiaan ja ripottele väliin kirsikkatomaatit sekä rucolanlehdet. Tarjoa parmesaanin kanssa.

Ravintosisältö perannos 245g100 g

  • 586 kcal2 450 kJ
  • Proteiinia34 g
  • Hiilihydraatteja59 g
  • Rasvaa25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille