Basilika-rahkadippiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Basilika-rahkadippi

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Huippuhelppo dippi syntyy kolmesta raaka-aineesta. Dippi maistuu grilliruoan ja kalan kastikkeena ja toimii myös uunijuuresten kanssa.
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

6 annosta
1 prk (300 g)
 
tai
1 pkt (100 g)
 
tai
1/2 ruukkua
 
tuoretta basilikaa
tai

Ravintosisältö

Energia
617 kJ / 149 kcal
Rasva
10 g
josta tyydyttynyttä
2,9 g
Hiilihydraatit
4 g
josta sokereita
3,2 g
Proteiini
10,3 g
Suola
0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min

Laita jogurttirahka, feta mausteineen ja basilika varsineen tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi. Voit soseuttaa dipin myös sauvasekoittimella.

Tarjoa dippi esimerkiksi grilliruoan kanssa.

Dippi maistuu myös uunijuuresten kastikkeena.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka suomalainen basilika ruukussa
    Hinta 0,59/kpl
  • Arla Lempi sipoolainen rahkajogurtti 300g laktoositon 0,7%
    Hinta 1,65/kpl
    5,50/kg
  • Arla apetina snackjuusto 100g/60g oliivi-valkosipuli
    Hinta 1,99/kpl
    19,90/kg
  • Järvikylä basilika rkk FI
    Hinta 1,89/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,4 (5 arviota)