• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Basilika-valkosipulidippi

Basilika-valkosipulidippi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • alle 15 min
  • 383 kcal / annos (180g)

Ainekset

10 annosta
    • 2rkltuoretta basilikaa
    • 1rklroseepippuria
    • 2prk(à 150 g)crème fraîchea (ranskankerma)
    • 1/2dlomenamehua
    • 2rklomenaviinietikkaa
    • 1/2tlsuolaa
    • 2tlsokeria
    • 3valkosipulinkynttä

Valmistus

alle 15 min
  1. Hienonna basilika. Rouhi roseepippurit huhmaressa tai veitsellä.
  2. Sekoita omenamehu, omenaviinietikka ja mausteet ranskankerman joukkoon. Purista kuoritut valkosipulinkynnet joukkoon, sekoita tasaiseksi.
  3. Anna dipin maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka. Tarjoa esimerkiksi uunijuuresten ja broilerin kanssa.

Ravintosisältö perannos 180g100 g

  • 383 kcal1 600 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja12 g
  • Rasvaa34 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille