Hyppää sisältöön
Luomu-tomaattidippi Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Luomu-tomaattidippi

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Nopea ja herkullinen tomaattidippi sopii niin arkeen kuin juhlaan! Dippiä voidaan käyttää naposteltavien herkkujen kaverina sekä monien ruokien kastikkeena.
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
  • 1/2 dl luomubasilikaa, tuoretta
  • 2 dl luomujogurttia
  • 3 rkl Pirkka Luomu ketsuppia
  • mustapippurirouhetta
  • 1/8 tl suolaa

Ravintosisältö

  • Energia
    279 kJ / 67 kcal
  • Rasva
    1,9 g
  • josta tyydyttynyttä
    1,1 g
  • Hiilihydraatit
    8,4 g
  • josta sokereita
    7,6 g
  • Proteiini
    2,8 g
  • Suola
    0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhtele basilika ja silppua saksilla pieneksi silpuksi.
  2. Sekoita jogurtin joukkoon ketsuppi, mustapippurirouhe, suola ja basilika.
  3. Tarjoa esimerkiksi luomupaprikan, -porkkanan ja -kurkun dippikastikkeena.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti