Grillattu lohi ja parilakasvikset
Grillattu lohi on nopea grilliruoka vaikka työpäivän jälkeen. Parilakasviksissa oikaistaan valmiilla kasvissekoituksella ja sitruunaisella jälkimarinadilla. Noin 5,00€/annos.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 4(700 g)lohiperhosta
- 2rklrypsiöljyä paistamiseen
- 1/2tlsuolaa
Parilakasvikset
- 1ps(500 g)Findus uuni- ja grillikasviksia, Andalusia (pakaste)
- 1ps(65 g)Pirkka Luomu babypinaattia
Jälkimarinadi
- 2rklsitruunanmehua
- 1tlsitruunan kuorta raastettuna
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Majoneesidippi
- 1dlHellmann's majoneesia
- 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1rklsitruunanmehua
- ripaussuolaa
Valmistus
alle 30 min- Voit valmistaa ruoan grillissä tai paistinpannussa.
- Sekoita jälkimarinadin ainekset keskenään. Sekoita myös majoneesidipin ainekset.
- Paista jäiset kasvikset öljyssä grillin parilatasolla tai paistinpannussa kypsiksi. Laita kasvikset kulhoon ja kääntele jälkimarinadi ja lopuksi pinaatti joukkoon.
- Sipaise lohiperhoset öljyllä. Grillaa tai paista lohi kypsäksi, pari minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla.
- Tarjoa lohi parilakasvisten ja majoneesidipin kanssa.
Tiesitkö että...
Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi