• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Rapea pekoni

Miten pekonista saa rapeaa? Rapea pekoni valmistuu helpoiten uunissa.
Rapea pekoni
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 320 kcal / 100 g

Ainekset

    • 1pkt(140 g)Pirkka pekonia

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä pekoniviipaleet leivinpaperin päälle pellille.
  2. Pane pelti kylmään uuniin ja säädä lämpötila 225 asteeseen. Paista pekoneita noin 20 minuuttia riippuen uunin lämpenemisnopeudesta. Kylmään uuniin laitettaessa rasva sulaa pekoneista vähitellen ja ne paistuvat rapeiksi.
  3. Nosta pekonit hetkeksi talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu pois.

Tiesitkö että...

Vinkki! Tarjoa pekonit perinteisesti aamupalalla paistettujen kananmunien kanssa tai murustele pekonit esimerkiksi caesarsalaatin päälle.

Ravintosisältö per 100 g

  • 320 kcal1 320 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4