Broileria ja hunaja-kurkkuperunoitaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Broileria ja hunaja-kurkkuperunoita

Broileria ja hunaja-kurkkuperunoita on maukas ja helppotekoinen ruoka. Broilerin koipipalat kypsyvät uunissa yhtä aikaa perunavuoan kanssa.

  • 3-4 annosta
  • yli 60 min
  • 196 kcal / 100 g

Ainekset

3-4 annosta
    • 1rs(700 g)Pirkka broilerin pintamaustettuja koipipaloja
    • 1 1/2dlmaustekurkkuviipaleita
    • 1tlk(2 dl)Pirkka kasvirasvasekoitetta
    • 1rkljuoksevaa hunajaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

yli 60 min
  1. Levitä valkosipuliperunat ja maustekurkut kerroksittain voideltuun uunivuokaan.
  2. Sekoita kasvirasvasekoitteen joukkoon hunaja ja pippuri. Kaada seos perunoiden päälle.
  3. Paista hunaja-kurkkuperunoita 200 asteessa 50-60 minuuttia. Samalla uunissa paistuvat myös broilerit. Katso ohje pakkauksesta. Tarjoa lisäksi raikasta salaattia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 196 kcal821 kJ
  • Proteiinia0,63 g
  • Hiilihydraatteja7,95 g
  • Rasvaa11,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu