• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileria ja hunaja-kurkkuperunoita

Broileria ja hunaja-kurkkuperunoita on maukas ja helppotekoinen ruoka. Broilerin koipipalat kypsyvät uunissa yhtä aikaa perunavuoan kanssa.
Broileria ja hunaja-kurkkuperunoita
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3-4 annosta
  • yli 60 min
  • 196 kcal / 100 g

    Ainekset

    3-4 annosta

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Levitä valkosipuliperunat ja maustekurkut kerroksittain voideltuun uunivuokaan.
    2. Sekoita kasvirasvasekoitteen joukkoon hunaja ja pippuri. Kaada seos perunoiden päälle.
    3. Paista hunaja-kurkkuperunoita 200 asteessa 50-60 minuuttia. Samalla uunissa paistuvat myös broilerit. Katso ohje pakkauksesta. Tarjoa lisäksi raikasta salaattia.

    Ravintosisältö per 100 g

    • 196 kcal821 kJ
    • Proteiinia0,63 g
    • Hiilihydraatteja7,95 g
    • Rasvaa11,7 g

    Lisätietoa reseptistä

    Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

    Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

    Kommentoi

    Arvosana reseptille