• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Gremolata broilerit

Gremolata broilerit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 3 annosta
  • yli 60 min
  • 170 kcal / 100 g

Ainekset

n. 3 annosta
    • 1rs(340 g)Pirkka marinoimattomia ohuita broilerin
    • fileeleikkeitä
    • n. 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Gremolata-marinadi

    • 3rklekstra neitsytoliiviöljyä
    • 1dlpersiljaa hienonnettuna
    • 3rklsitruunan mehua
    • 2tlsitruunan raastettua kuorta
    • 3-4valkosipulinkynttä hienonnettuna
    • 1rklhunajaa

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pane pihvit pakastepussiin, kaada joukkoon marinadi. Anna maustua kylmässä mielellään yön yli. Käännä pussia marinoitumisen aikana.
  2. Ota pihvit huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Nosta broilerit uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Voit paistaa broilerit myös pannulla kypsiksi eli 6-7 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa pakkauksen ohjeen mukaan valmistettujen perunoiden ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 170 kcal710 kJ
  • Proteiinia9,05 g
  • Hiilihydraatteja11 g
  • Rasvaa10,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille