• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Peruna-pestogratiini

Peruna-pestogratiini
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi paloiksi.
  2. Voitele uunivuoka ja lado siihen kerroksittain perunat, purjo, aurinkokuivatut tomaatit sekä puolet juustoraasteesta. Lado päällimmäiseksi kerros perunoita.
  3. Sekoita kasvirasvasekoitteen joukkoon pestokastike ja mustapippuri. Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta. Paista peruna-pestogratiinia 200 asteessa noin 40-50 minuuttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 120 kcal502 kJ
  • Proteiinia3,15 g
  • Hiilihydraatteja12,6 g
  • Rasvaa6,74 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4