• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Perunavuoka

Perinteiset valkosipuliperunat on maustettu sinihomejuustolla. Maukas perunavuoka on ruokaisa lisäke esimerkiksi liharuoille.
Perunavuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • yli 60 min
  • 190 kcal / annos (165g)

Ainekset

8 annosta
    • 100-150gsinihomejuustoa murennettuna
    • 1prk(2,5 dl)Flora Ruoka -kasvirasvasekoitetta
    • n. 2dlmaitoa
    • ripaussuolaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Levitä pussillinen jäisiä valkosipuliperunoita voidellun vuoan pohjalle. Ripottele perunoiden päälle murennettu sinihomejuusto. Kaada päälle toinen pussillinen perunoita ja ripottele perunoille vähän suolaa. Kaada vuokaan Flora Ruoka -kasvirasvasekoite ja maito. Kypsennä perunavuokaa 200 asteen uuninlämmössä runsas tunti tai 150 asteessa noin 2 tuntia.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 165g100 g

  • 190 kcal794 kJ
  • Proteiinia5,3 g
  • Hiilihydraatteja25,1 g
  • Rasvaa8,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille