Perunavuoka
Perinteiset valkosipuliperunat on maustettu sinihomejuustolla. Maukas perunavuoka on ruokaisa lisäke esimerkiksi liharuoille.
8 annostayli 60 min190 kcal / annos (165g)
Ainekset
8 annosta
- 2ps(à 500 g)Pirkka valkosipuliperunoita
- 100-150gsinihomejuustoa murennettuna
- 1prk(2,5 dl)Flora Ruoka -kasvirasvasekoitetta
- n. 2dlmaitoa
- ripaussuolaa
Valmistus
yli 60 min- Levitä pussillinen jäisiä valkosipuliperunoita voidellun vuoan pohjalle. Ripottele perunoiden päälle murennettu sinihomejuusto. Kaada päälle toinen pussillinen perunoita ja ripottele perunoille vähän suolaa. Kaada vuokaan Flora Ruoka -kasvirasvasekoite ja maito. Kypsennä perunavuokaa 200 asteen uuninlämmössä runsas tunti tai 150 asteessa noin 2 tuntia.
Kategoriat
Sesongit Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 165g100 g
- 190 kcal794 kJ
- Proteiinia 5,3 g
- Hiilihydraatteja25,1 g
- Rasvaa8,7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi