Perunavuoka
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
Perinteiset valkosipuliperunat on maustettu sinihomejuustolla. Maukas perunavuoka on ruokaisa lisäke esimerkiksi liharuoille.
- Gluteeniton
Ainekset
8 annosta
- 2 ps (à 500 g) Pirkka valkosipuliperunoita
- 100–150 g sinihomejuustoa murennettuna
- 1 prk (2,5 dl) Flora Ruoka kasvirasvasekoitetta, 15 %
- n. 2 dl maitoa
- ripaus suolaa
Ravintosisältö
- Energia515 kJ / 124 kcal
- Rasva5,4 g
- josta tyydyttynyttä2,5 g
- Hiilihydraatit14,8 g
- josta sokereita1,4 g
- Proteiini3 g
- Suola0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Levitä pussillinen jäisiä valkosipuliperunoita voidellun vuoan pohjalle. Ripottele perunoiden päälle murennettu sinihomejuusto. Kaada päälle toinen pussillinen perunoita ja ripottele perunoille vähän suolaa. Kaada vuokaan Flora Ruoka -kasvirasvasekoite ja maito. Kypsennä perunavuokaa 200 asteen uuninlämmössä runsas tunti tai 150 asteessa noin 2 tuntia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −11 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,00/2 kpl3,00/kgIlman Plussa-korttia 1,69/kpl (3,38/kg)
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min2,8(4 arviota)
- yli 60 min3,7(3 arviota)
- yli 60 min4,5(97 arviota)
- yli 60 min3,4(174 arviota)
- yli 60 min3,3(34 arviota)
- yli 60 min4,3(19 arviota)
- yli 60 min3,3(3 arviota)
- yli 60 min3,9(89 arviota)
Arvostele resepti
ka. 2,0 (1 arvio)